24 грудня 2020 / ОНЛАЙН-ПРАКТИКУМ
МАРКЕТИНГ ДОСТАВКИ
тільки перевірені інструменти
Запрошуємо прийняти участь у онлайн-практикумі маркетинг доставки в ресторані 24 грудня 2020 року.
Платформа проведення - Zoom
Час та тривалість - 11:00 - 13:30
Усі учасники отримують доступ до запису практикуму для додаткового перегляду на 1 місяць
Для членів Української ресторанної асоціації участь безкоштовна.
Мова виступу - російська
Програма:
• 3 стратегії запуску доставки
• Плюси і мінуси шаблонне рішення vs власна розробка
• Рекомендації по ефективній роботі з агрегаторами доставки
• Промо. Найефективніші канали комунікації для просування доставки
• Тренди 2021
• Кейс. Як запустити доставку за 7 днів.
У рестораном бізнесі з 2015 року, співзасновник агентства ресторанного маркетингу RED.
Ex-маркетинг-директор мережі ресторанів Сито-П'яно (Київ).
Заряджала на прибуток такі проекти:
ресторан Кухмейстер, Сито-П'яно гастро, Сито-П'яно Italiano, Balmelli casual cafe, кав'ярня Cup & Cake, сервіс доставки десертів Cake Production, мережа кав'ярень Бінокль, виробництво десертів і випічки Art Bakery,
піцерія Happy Pizza
Тереза Даштоян
ВАРТІСТЬ:
онлайн-участь – 390 грн
запис – 390 грн
для членів Української ресторанної асоціації – безкоштовно
Після реєстрації вам буде запропоновано зручний варіант оплати участі:
- оплатити картою Visa / MasterCard (будь-яка країна світу);
- замовити рахунок-фактуру для оплати на розрахунковий рахунок (Україна)