Наприкінці червня шеф-кухар запустить новий солодкий проект на додачу до шоколадної імперії.
Тепер, окрім шоколадної фабрики та бутіків, Дюкасс відкриє аналогічний проект з морозивом. Такий вибір розвитку бізнесу не дивний, адже Дюкасс починав як повар в паризькому Lenôtre саме у відділі морозива, і з тих пір відчуває до нього ніжність. Він взяв за орієнтир італійське джелато, але зробить звичайно все по-своєму: в асортименті обіцяні морозиво з черствого хліба, з ефіопською кавою (кавова мануфактура у Дюкасса вже теж є), з грейпфрутом і вермутом, і навіть «кривава Мері» у вигляді морозива (з помідорами і горілкою).
Як будуть виглядати холодні десерти, наразі невідомо, але можна собі уявити за прикладом морозива, якому вчаться у школі Дюкасса.
Komentarze