top of page

Дайджест липня: вино з Бахмуту в Японії та нова мережа ресторанів від McDonald’s

Традиційно підготували для вас дайджест з найважливішими подіями.


Новини світу

McDonald’s створює додатковий бренд ресторану під назвою CosMc’s


Представники McDonald’s розповіли про новий ресторанний бренд, який планує запустити у 2024 році. “CosMc’s — це концепція невеликого формату з усіма ДНК McDonald’s, але зі своєю унікальною індивідуальністю”, — сказав генеральний директор McDonald’s.


CosMc’s — персонаж-прибулець, який McDonald’s використовував у своїх рекламних компаніях декілька десятків років тому.



Starbucks розширяє програму для ветеранів і військовослужбовців


Starbucks запускає нові ресурси для військового співтовариства, зокрема нові можливості для розвитку кар'єри кар’єри, а також ініціативи щодо психічного здоров’я та найму.




Sony у колаборації з італійським виробником макаронів випустили макарони для геймерів Play Your Pasta


Італійська компанія пасти виробляє обмежену серію пакунків макаронних виробів у рамках кампанії «Play Your Pasta», яка містить макаронну локшину, схожу на кнопки контролера на контролері PlayStation.





Популярний Cold Stone Creamery та культова Барбі об’єдналися, щоб представити новий солодкий смак: Рожеву Солодку Вату.


Компанія Warner Bros. вирішила співпрацювати з Cold Stone Creamery для створення цього грайливого та привабливого нового смакового профілю на тему фільму про Барбі.



Новини України


В Японії продаватимуть вино з Бахмуту


Євгенія Грипа взяла участь у міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв, що проводився в Токійському міжнародному виставковому центрі для просування продукції Artwinery. Компанія продемонструвала загалом сім сортів ігристих вин на триденній виставці. «Вони мають ніжний і фруктовий смак і чудово поєднуються з японською їжею», такою як «зару соба», холодна гречана локшина та «якіторі», смажена на шампурі курка, — зауважує Грипа.




Український golden ale визнали окремим стилем пива


EBCU (Європейська спілка споживачів пива) додала український голден ель у «Довідник стилів».



Українська модель та інфлюєнсер Анна Андерс відкриває другий ресторан грецької кухні Anna у Франції, цього разу Ніцці


Грецький ресторан Anna відкрився на престижному бульварі Круазетт.



Українка Тетяна Копець відкрила у Канаді магазин українських полуфабрикатів Ready to Cook


Вареники, голубці та борщ – це те, про що багато хто з нас думає, коли мова заходить про українську кухню, але це лише три з багатьох смаколиків, які Тетяна Копець продає у своєму новому магазині під назвою Ready to cook.



Нові правила РРО для ресторанів та кафе


1 серпня вступає в силу законопроект №8401, який передбачає скасування податкового спецрежиму 2% та пільг по сплаті ЄСВ, повернення документальних перевірок і штрафів за порушення використання РР.


Важливі тексти липня від команди журналу "Ресторатор"

Реклама

368-3715 (1).jpg
36512 (1).jpg
bottom of page