top of page

Одеса: запрошуємо на METRO Chef Forum

10 березня відбудеться масштабний всеукраїнський захід для готельно ресторанного сегменту — METRO Chef Forum. Подія включає презентації, майстер-класи та лекції, а ще — розіграш відпочинку у Туреччині від компанії METRO.


Для кого цей захід: для власників закладів, рестораторів та шеф-кухарів з Одеси та регіону. Початок: 9:00

Адреса: м. Одеса, Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3. Участь безкоштовна: за попередньою реєстрацією https://bit.ly/3qY1fB3


METRO Chef Forum — це професійна подія спрямована на підтримку ресторанної сфери у часи карантину, яка допоможе успішно підготуватись до літнього сезону. Для цього під одним дахом зберуться іноземні та українські спікери, які проведуть майстер-класи та лекції на теми ресторанних трендів та маркетингу, створення барної та винної карти, оптимізації витрат в ресторані, корпоративної культури та мотивації.

Через пандемію коронавірусу, ресторанна галузь зазнала великих збитків, та опинилася перед викликами, які потужно трансформували бізнес. І сьогодні дуже важливо зустрічатися у професійному колі та обговорювати теми, які стосуються кожного, ділитися ідеями, думками, рішеннями, актуальними у посткарантинному світі. METRO Chef Forum в Одесі — саме така подія, яку варто відвідати всім, хто хоче отримати безцінні знання, досвід, поради та практичну інформацію для налагодження роботи свого бізнесу. Як приємне доповнення — наприкінці форуму відбудеться розіграш подарунків, головний з яких подорож у Туреччину. Запрошуємо підготуватися до літнього сезону разом із METRO!

Повну програму дивіться за посиланням: https://bit.ly/3qY1fB3

bottom of page