top of page

«Ресторатори, ви – незламні!»: що колеги по індустрії хочуть сказати одне одному напередодні cвят

Цей рік нам дуже багато показав та розповів про нас: ми зрозуміли, якою щирою, сильною, адаптивною, ціннісною насправді є ресторанна спільнота України. Тисячі волонтерських кухонь, підтримка та бажання працювати за будь-яких умов – це все про нас.

На тижні ми попросили рестораторів з різних міст написати, яким словом вони охарактеризували галузь в 2022 році. 90% людей написали «Незламна». Серед іншим варіантів «непереможна», «міцний горішок», а Олександр Славінський порівняв роботу в ресторанному бізнесі з куміте – складним японським бойовим мистецтвом.




Побажання колегам


Бажаю сміливості та шаленства!

Бажаю сміливості та шаленства, адже в наш час, лише «сміливі мають щастя». Бажаю терпіння, бо тільки з ним ми зможемо подолати всі труднощі, які зараз нас спіткали нас на шляху до омріяного майбутнього.

Бажаю міцного здоров‘я, для того, щоб мати змогу робити все задумати і, найголовніше, бажаю усім нам миру, бо лише з ним ми зможемо все!


Юлія, ресторан-піцерія «Прованс», м. Рогатин


Разом до перемоги! Ми ще влаштуємо великий бенкетний стіл і святкуватимемо разом!

Дякую за нашу спільну працю, наполегливість, підтримку. Пам’ятайте, ми, ресторатори, ніколи не опускаємо руки! Разом до перемоги! Ми ще влаштуємо великий бенкетний стіл і святкуватимемо разом!

Марта Разувайлова , рестобар «Тема» , м. Львів


Щоб кожен мав потужного «пана генератора»!

Щоб кожен мав потужного «пана генератора», натхнення, незламності, повні ресторани вдячних гостей, та скорішої нашої Перемоги.

Олександр Каратаєв, бренд-шеф мережі «Япошка», м. Харків


Мирного українського неба!

Нехай кожне місто перестане гудіти від генераторів, небо від ракет, шахідів та пострілів, а повітря від сирен! Мирного українського неба!


Наталя, «Фабрика піци», м. Львів

Поширювати українське - це наша задача на 2023-ій рік

Вчитися і розвивати смак, поширювати українське - це наша задача на 2023-ій рік! Всім натхнення!


Олександр Поприго, бренд-шеф ресторанів BAO, NAM, Georgia, м. Київ


Для мене цей рік — як вчитель, який навчив працювати в незвичайних умовах. Я бачу, настільки ми всі стали сильнішими, ініціативнішими та рішучішими.

Для мене цей рік — як вчитель, який навчив працювати в незвичайних умовах.

Ми під'єднали трубу до закладу (на 2 метри під землею) за 6 годин, щоб мати воду, стелили новий дах, міняли кондиціонер, встановлювали великий бойлер, працювали при +10 в залі (яке там світло!)

Ставили акумулятори, чинили камін і дуже багато іншого…


При цьому мої сусіди (два заклади) ділилися всім необхідним: робили фреш, підзаряджали, давали лампи, папір, навіть базилік і огірки…

Чи не кожного дня ми ходимо один до одного то за одним, то за іншим. І це дуже об'єднує. Я бачу, настільки ми всі стали сильнішими, ініціативнішими та рішучішими. Щодня — стабілізація, апгрейд і кураж.


Хочеться йти далі до перемоги, стабілізувати економіку, додавати робочих місць та бачити усмішки наших гостей. Всім - незламності! ЗСУ з нами! А я побіг… тут 50 кг олів'є чекає)


Андрій Богачук, ресторан «Ватра», м. Київ


Бути сміливими. І найголовніше - залишатися людьми, в самому фундаментальному розумінні.

Бажаю бути сміливими. Не лише вистояти (ми всі це вже добре показили, і самі собі і всьому світу), а й бути сміливими до новаторських, диких та цікавих ідей, смаків та гастрономічних експериментів. Завжди тримати увагу на підтримці команди, яка грає у плей-офф. І, найголовніше, залишатися людьми, в самому фундаментальному розумінні.


Олександр Славінський, консультант по кавовій гостинності, м. Київ


Щоб було багато гостей!

Будьте натхненні, будьте терпимі. Любіть те, що ви робите, і команду поруч. Багато нам гостей!

Юлія Міненко, ресторан ALASKA, м. Київ


Незламності! Бажаю незламності!

Роман, Aroma Espresso Bar, м. Київ


Ніколи не зупиняйтесь! Підтримуйте здорову конкуренцію та допомагайте один одному.

Ніколи не зупиняйтесь! Працюйте та розвивайте ресторанну індустрію України. Будьте чесними завжди перед собою і своїми гостями. Підтримуйте здорову конкуренцію та допомагайте один одному.


Роман, сімейний ресторан «Сироварня», м. Львів


Тепер ви точно знаєте, чого вартують колеги, партнери, конкуренти. Тепер ви точно знаєте, що можете витримати.

Сучасний вітчизняний ресторанний бізнес в 2022 році - це не лише про неймовірну динаміку, про "нагодуй голодного", про прибуток і конкуренцію, про розвиток і зростання. Сьогодні це про гідність, про чесність і відповідальність, про підтримку і допомогу.


Цей рік показав справжні обличчя імен, брендів, компаній і мереж. Тепер ви точно знаєте, чого вартують колеги, партнери, конкуренти. Тепер ви точно знаєте, що можете витримати, а що вас зламає. Ви пережили Covid, витримали, підтримуючи свої команди і годуючи голодних, 10 місяців найстрашнішого в нашому житті 2022 року, вам годувати і пригощати гостей з нагоди такої жаданої перемоги. Цієї миті будемо чекати!


Віра, Національний університет харчових технологій, м. Київ


Бажаю розвитку, нових висот, миру та спокою.

Максим, Портер паб, м. Київ


Перемоги над злом та вдячних гостей у Новому році!

Перш за все хочу підтримати та подякувати закладам, що продовжують свою роботу, попри всі випробування, що відбуваються у ресторанному бізнесі. Побажати перемоги над злом та вдячних гостей у Новому році!


Віталій Володимирович, Hotel&Restaurant “Rudison”, м. Тернопіль



Що ми хочемо сказати нашим гостям


Просто хочу сказати, що ви - найкращі. І побажати миру.

Максим, Портер паб, м. Київ


Лише разом ми з вами переживемо цей темний час і з вами відсвяткуємо перемогу! Світла нам всім!

Сьогодні, купуючи каву, замовляючи доставку, сидячи у закладі ви, як завжди, найголовніші. Ви - ті, задля кого працює величезний ресторанний бізнес в Україні. Сьогодні, наважуючись скористатися послугами, не зраджуючи своїм звичкам, ви є основою, опорою і надією на майбутнє для закладів. Лише разом ми з вами переживемо цей темний час і з вами відсвяткуємо перемогу! Світла нам всім!


Віра, Національний університет харчових технологій, м. Київ


Будь ласка, будьте терплячими. Всі ми працюємо над тим, щоб кожен з вас отримав максимум задоволення.

Роман, сімейний ресторан «Сироварня», м. Львів


Бажаю гастрономічних «емейзінг» почуттів від візиту до закладу. Пам’ятайте, що на вас завжди чекають!

Юлія Міненко, ресторан ALASKA, м. Київ


Довіряйте своїм смакам та відчуттям, але вивчайте щось нове.

Завжди давайте чесні відгуки. Я знаю, це буває не просто. Так, ваша думка може бути суб'єктивною, але вона важлива. А, головне, довіряйте своїм смакам та відчуттям, і при цьому намагайтесь іх розвивати, вивчайте щось нове для себе.


Олександр Славінський, консультант по кавовій гостинності, м. Київ


Бажаю неочікуваних вражень та насолод!

Андрій Богачук, ресторан «Ватра», м. Київ


Дякую, що ви з нами! Бажаю ще більше гастрономічних смаків в нашій вільній Україні! Миру та добробуту вам!

Олександр Поприго, бренд шеф ресторанів BAO, NAM, Georgia, м. Київ


Запрошуємо у гості та просимо підтримати усіх колег рестораторів у цей непростий час

Ми працюємо для вас, цінуємо вас і завжди шукаємо креативні рішення, щоб здивувати наших гостей новими стравами та їх подачею. Тому запрошуємо у гості та просимо підтримати усіх колег рестораторів у цей непростий час.


Віталій Володимирович, Hotel&Restaurant “Rudison”, м. Тернопіль

Мирного неба! Нехай закінчиться війна, щоб якнайшвидше святкувати перемогу!

Наталя, «Фабрика піци», м. Львів


Бажаю гостям смачної їжі! Щоб в кожному ресторані мали змогу їсти українські страви, незалежно від концепту, хоча б одну. Бо Україна - то любов.

Олександр Каратаєв, бренд-шеф мережі «Япошка», м. Харків


Нашим любим гостям бажаю розуміння: нам також важко, але ми намагаємося, з останніх сил працюємо задля вас та вашого комфорту.

Юлія, ресторан-піцерія «Прованс», м. Рогатин


Дякуємо, що підтримуєте та залишаєтесь разом з нами! Нехай здійсниться все задумане у кожного під вільним, мирним небом України!

Марта Разувайлова , рестобар «Тема» , м. Львів



Comments


bottom of page