top of page

Фестиваль рестораторів InRestFest: чому наші гості люблять цю подію

Що найголовніше на InRestFest? Про це найкраще можуть розповісти учасники фестивалю.

Щоразу ми отримуємо найтепліші відгуки, які гріють наше серце та надихають створювати цю подію знову і знову: формувати ділову програму, запрошувати найактуальніших спікерів галузі, партнерів із трендовими й інноваційними продуктами та готувати для вас справжнє свято на 3 дні та 3 вечори.

Ми зібрали живі враження та зробили рейтинг головних складових Фестивалю, за оцінками наших учасників. Читайте, як оцінюють фестиваль ті, хто вже навчався та відпочивав із нами!



1. Лідери.

Доповіді наших топ-спікерів вражають, а часом і круто змінюють стиль роботи наших учасників. Також на фестивалі InRestFest є можливість поспілкуватися із лідерами галузі поза сценою — вони відкриті до спілкування. Таке спілкування безцінне, адже мотивація, наснага та секрети майстерності передаються «із рук в руки».

«Когда приехала домой, все недоработки в ресторане увидела, как со стороны –проявились, как лакмусовая бумага. Написала план развития и сейчас работаю над ним. Фестиваль, спикеры мне сделали хороший пендель, и я за это им благодарна!»
«У великому захваті від ділової програми, спікерів та майстер класів. Багато класних та позитивних людей, які тебе справді надихають. Море позитивних емоцій!»
«Спикеры открыты для диалога после основного выступления»


2. Організація.

Цілий рік ви створюєте свято для своїх гостей і працюєте, коли всі відпочивають. Тому ми, команда організаторів, створюємо максимально комфортні умови, і даруємо свято вам! Ми віримо, що це нам вдається: 97% учасників у своїх відгуках високо оцінюють рівень організації InRestFest.

«Организация очень крутая, очень легко, дружественно и вкусно»
«Все организованно на 5+»


3. Ком’юніті, нетворкінг, люди.

На InRestFest приїжджають активні, креативні та цікаві учасники, з якими легко налагодити спілкування, обмінюватися досвідом та дивовижно проводити час. Тут ви можете зустріти друзів та партнерів, людей, які дуже схожі на вас своїми прагненнями та інтересами, та просто тих, хто вас надовго «запалить» на круту роботу!

«Давно не видела такое количество адекватных людей в одном месте»
«Локации хорошо выбраны, комфортно проводить свободное время. Все располагает к общению и новым знакомствам. Приятно понимать, что твои знания схожи с опытом участников»




4. Атмосфера.

Ми впевнені, що цю потужну та драйвову атмосферу створюють саме люди. Тож цей пункт – сума всіх цінностей InRestFest: лідери, організація, ком’юніті. Приїжджайте і ви на InRestFest та долучіться до створення неймовірної атмосфери, яку ви будете ще довго згадувати!

«Атмосфера, емоції, враження, відочинок, нові знання - все помістилось в 3 дні! Ви круті!!!»

InRestFest 2022

Коли: 4-7 квітня

Де: Radisson Blu Bukovel

Квитки: www.new.restorator.ua




bottom of page