Гурман (10 книга). Найкращі рецепти провідних шеф-кухарів України.

Артикул 77710
199 грн
В наличии
1
Информация о товаре

ЮВІЛЕЙНА КНИГА РЕЦЕПТІВ ГУРМАН

Світ побачив чергову книгу Гурман, яка поєднала понад сімдесят рецептів від найкращих шеф-кухарів України.

Надихнути та розважити, а також продемонструвати, якими шаленими темпами розвиваються українська гастрономія і ресторанна сцена – з такими намірами видавці журналу «Ресторатор» в черговий раз представили книгу рецептів Гурман. До створення книги долучилися близько тридцяти шеф-кухарів з найкращих ресторанів України.

Рецепти іменитих майстрів відображають і глобальні гастрономічні тренди щодо вибору продуктів, подачі, технології, і демонструють їх власне бачення, особистий “фірмовий” підхід.

У книзі можна знайти рецепти від справжніх зірок української ресторанної сцени, але Гурман не обділив увагою і молодих перспективних шефів, за чиїм професійним шляхом так цікаво стежити. У книзі читач знайде рецептиІгоря Брагіна, Володимира Ярославського, Юрія Ковріженка, Юрія Приємського, Володимира Ташаєва, Іллі Сьоміна, Олександри Стукальської, Олексія Краковського, Ксенії Амбер та іншіх шефів. Кожен з шефів надав Гурману рецепт або декілька рецептів страв, які найкращим чином або віддзеркалюють його власне бачення, або резонують світові гастрономічні імпульси. Церецепти, серед яких і вишукані закуски, і креативні десерти, і монументальні основні страви і супи.

“За останні роки в Україні повністю відбилися глобальні гастрономічні тренди: ми відверто цікавимося локальними продуктами і локальними кулінарними традиціями. Ми жадібно полюємо на етніку і водночас відвідуємо ресторани грузинської, в’єтнамської, корейської кухні, щойно вони відчиняють двері. Для нас більше не існує неприйнятних складових — ми звикли до страв із мізків і діафрагми, нас вже не дивують, скажімо, чіпси з овочевих очистків. Витончену, естетичну подачу страви ми сприймаємо, як належне. Зібрані нами рецепти повністю віддзеркалюють перетворення України на одну з найцікавіших з точки зору гастротуризму країн Європи,” – зазначає у своєму вступному слові Гурмана Софія Коломицева, засновник та незмінний видавець журналу Ресторатор, організатор міжнародного фестивалю рестораторів InRestFest і форуму InRestForum, співзасновник RestArt Мистецтво ресторанного менеджменту і премії Пальмова гілка ресторанного бізнесу.


Сохраните товар в закладках

Остались вопросы?

Спросите, мы с радостью ответим

(067) 247-8432

АДРЕС

 

02068 Украина, Киев,

ул. Драгоманова 31-Б, офис 157

ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ К НАМ
  • White Facebook Icon

© 2020   Все права защищены ООО "Ресторатор Украина"