top of page

Тренди у ресторанному бізнесі: помітити, перевірити та використати

84959
490 грн
На складі
1
Деталі товару

Тренди у ресторанному бізнесі: помітити, перевірити та використати

Запис від 21 квітня 2023

Ресторатор та маркетолог Всеволод Поліщук розповість про тренди.

Максимально практично: про те, як вчасно помітити, зрозуміти та використати для бізнесу. Про тренди в контексті українських реалій. Про те, як змінюється суспільство, і як на це має відреагувати бізнес.

Про що будемо говорити:

- Про те, чому треба стежити за трендами, і про те, коли їх варто ігнорувати;
- Про те, як перевірити, чи вгадали ви з трендом;
- Про Google Trends та інші інструменти, які допомагають відкрити ресторан або вивести його з кризи;
- Звісно, про тренди 2023. І про те, що не обов'язково гнатися за шаурмою))) Можна за кебабом!

Про спікера:
Всеволод Поліщук - ресторатор, концептуаліст та маркетолог.
Віднедавна партнер в агенції «Готельно-ресторанний консалтинг Поліщука та Валового». Як маркетолог виводив на ринок такі заклади як Голодний Микола та Ресторація Бачевських.
Співавтор концепцій готелів Horowitz (Львів), Potocki (Хмельницький), Fontana (Люблін), а також Чотири чебуреки Prosecco Bar, Re:Bro, Цукерня Потоцьких, Pava, Mamma та ще понад десятка закладів. Консультував десятки закладів в Україні, Польщі та Литві.

Тривалість: 90 хвилин

Мова: українська

Надається необмежений доступ до відеофайлу по паролю на одну особу без права передачі третім особам.

Після оплати замовлення на ваш e-mail будуть відправлені пароль і посилання для доступу до файлу.

Збережіть цей продукт на потім
bottom of page