1) Як змінився гість й співробітник. 2) Як формувати команду з тих хто є. 3) Заробітна платня й умови. 4) Підтримка команди з середини. 5) Робота з гостем.
Тривалість: 117 хвилин.
Спікер: Олена Риж. Тренер по сервісу й комунікації. В HoReCa 20 років. Працюю з рестораторами по всій країні. Проводжу «Мастермайнди для рестораторів» Засновниця проекту для ресторанної індустрій - «Resto.Banka». Спікер на ресторанних платформах.
Надається
необмежений доступ до відеофайлу по паролю на одну особу без права передачі третім особам.
Після оплати замовлення на ваш e-mail будуть відправлені пароль і посилання для доступу до файлу
Для членів Української Ресторанної Асоціації (УРА) доступ безкоштовний за посиланням в "Чаті членів асоціації в Telegram.