
18 серпня 2021 / Дніпро / вул. Генерала Пушкіна 1, локація Fabrica L
БІЗНЕС-ПРАКТИКУМ
для рестораторів і готельєрів
безкоштовно для представників ресторанно-готельної галузі
Запрошуємо власників, керівників, шеф-кухарів взяти участь у відкритому бізнес-практикумі для рестораторів і готельєрів 18 серпня 2021 в місті Дніпро. При попередній реєстрації для цих посад ресторанно-готельної галузі участь безкоштовна *
* Максимум два учасники від одного закладу
Програма заходу:
10.00 початок реєстрації
10.30 – 12.30 Ольга Йолтуховська «Бізнес-процеси в закладі та їх виконання. Опис основних інструментів управління та контролю»:
- Чек-листи
- Лайн-чеки
- КЛС
- Проведення зборів та своєчасна передача інформації
- Взаємодія між змінами
- Робота кухні та бару: листи заготовок, середньоденний розхід товару
- Робота з Stop, Go, Hot листами
- Методи продаж та обслуговування
- Алгоритм планування, постановки задач, виконання бюджетів
- Мотивація персоналу
- СОП, KPI працівників та діяльності закладу
12.45-13.15 Доповідь «Переваги роботи з системним постачальником»
13.15-14.00 Перерва. Дегустація продуктів для HoReCa та демонстрація інноваційного технологічного обладнання.
14.00-15.30 Сергій Трахачов «Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»
- ціноутворення.
- кількість пропозицій в меню.
- аналіз продажів.
- основні види меню
- основні принципи дизайну меню.
- корисні хитрощі і Лайфхак.
16.00-17.30 Ілля Демковський. Кухарський майстер-клас «Су-від як сервіс-рішення на кухні ресторану або Місія здійсненна - віддати курку за 5 хвилин» та Доповідь "Zero waste як один з головних світових трендів і ефективний інструмент зниження собівартості в закладах"

Ольга Йолтуховська
Архітектор бізнесу, Cо-owner i Big mama в консалтинговій агенції Big Mama Business Solutions. В сфері HoReCa працює з 2002 року. Професійно займається консалтингом з 2013 року. Розробила і масштабувала більше, ніж 500 бізнесів. Працює по всій Україні та за кордоном. Бізнеси, які Ольга допомагала описувати та розвивати - найкращі в своїх сегментах. Серед них Хінкальня, Lviv Croissants, Elite Club, Celentano Ristorante, Пельмень бар Ne.mamkay, Valesto, Vertuta, Сироварня Іберія, Оселедцева від Чорноморки та багато інших.

Сергій
Трахачов
У ресторанному бізнесі з 2002 року.
Практик
Ресторанний кризис-менеджер
Видавець журналу "Ресторатор"
Викладач
Президент "Української ресторанної асоціації"
РЕЄСТРАЦІЯ
Участь безкоштовна для представників ресторанно-готельної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.