.jpg)
30 листопада 2021 року / Буковель
OPEN LAB
Відкритий бізнес-практикум
для готельєрів та рестораторів
безкоштовно для представників ресторанно-готельної галузі
Запрошуємо власників, керуючих, шеф-кухарів взяти участь у відкритому бізнес-практикумі для готельєрів та рестораторів 30 листопада 2021 року в Буковелі. За попередньої реєстрації для перерахованих вище посад ресторанно-готельної галузі участь безкоштовна*
* Максимум два учасники від одного закладу
Програма заходу:
10:00 початок реєстрації
10:30-12:00 Олена Риж. "Незадоволений гість, хто він і чому?"
- Робота з негативним та конструктивним Зворотним Зв'язком.
12:15-13:15 Марія Шапошнікова « Точки контакту: від пошуку в інтернеті до оплати рахунку » .
- 9 традиційних маркетингових зон у ресторані
- Зовнішні, фізичні та емоційні точки контакту
- Подарунки від гостей – скарги та відгуки, як найкраща точка контакту для повернення гостей
13:30-14:30 Кулінарна кругосвітня подорож з сервісним оператором з доставки професійних продуктів у готельно-ресторанному сегменті «ВОВА - ХОРЕКА» від Мажник Анни - учасниці проекту «Майстер шеф», експерта шоу «Все буде добре», бренд-шефа ресторану De Canter (м. Київ) та готельно-ресторанного комплексу «Рибничанка» (м. Східниця). Майстер-клас, дегустація продуктів для HoReCa та ланч для учасників.
14:30-15:30 Ілля Демковський. Кухарський майстер-клас «Су-вид як сервіс-рішення на кухні ресторану або Місія здійсненна - віддати курку за 5 хвилин» та Доповідь "Zero waste як один із головних світових трендів та ефективний інструмент зниження собівартості у закладах"
15:45-16:00 Massimo Gelarty. Крафтове морозиво у меню ресторанів. Тренди 2021/2022.
Дегустація крафтового українського морозива, яке увійшло до десятки найкращих у світі.
16:15-17:15 Сергій Трахачов. Доповідь "Продажі проти обслуговування. Задоволені всі: гість, офіціант, ресторатор".
Скористайтеся можливістю перезавантаження в горах: чисте повітря, сауна, хаммам та СПА процедури. Для учасників івента у приймаючому готелі "Гора" передбачені особливі ціни.
Якщо вам потрібна допомога у бронюванні, вкажіть це в анкеті при реєстрації на івент.

Олена
Риж
Тренер по сервісу і комунікації.
Навчаю як працювати з внутрішнім і зовнішнім клієнтом, вибудовувати Корпоративну Культуру і налагоджувати якісну і конструктивний Зворотній Зв'язок.
У HoReCa майже 20-ть років, з яких 12 на керівних посадах.

Марія Шапошникова
Спеціаліст з маркетингу і комунікацій в HoReCa.
Досвід роботи директором з маркетингу в FM-груп, «Чорноморка».

Анна
Мажник
Учасниця проекту "Мастер шеф" та експерт шоу "Все буде добре" на телеканалі СТБ.
Розробник креативних тематичних меню, спеціаліст із адаптації страв національних кухонь.
Бренд Шеф ресторану "De Canter" (м. Київ), мережі ресторанів "ТУТ БУДЕ" та готельно - ресторанного комплексу "Рибничанка"
(м. Східниця)

Ілля
Демковський
Кухар у третьому поколінні, практик із більш ніж 18-річним досвідом, був операційним шефом у холдингу «!FEST», один із розробників ресторанного концепту «Дуже висока кухня» (м. Львів), брав участь у проектах «Dark Kitchen» та «Fasta .City». Наразі бренд-шеф Кулінарного Центру МХП.

Массімо
Джеларті
Джелатір'є, автор більш як 400 оригінальних рецептів морозива. Власник ТМ GELARTY. Ресторатор у Massimo GELARTY ice cream studio & restaurant та GELARTY café glacé.
Найбільший виробник крафтового морозива в Україні – близько 300 брендованих холодильників GELARTY розміщені у великих ретейлерів по всій території України. Капітан української команди джелатер'є, що вперше серед країн пострадянського простору була акредитована і вийшла у фінал престижного Gelato World Cup 2018 у Ріміні.

Сергій
Трахачов
У ресторанному бізнесі з 2002 року.
Практик
Ресторанний кризис-менеджер
Видавець журналу "Ресторатор"
Викладач
Президент "Української ресторанної асоціації"
РЕЄСТРАЦІЯ
Участь безкоштовна для представників ресторанно-готельної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.
Партнери заходу:

