top of page
107_13.jpg
Реєстрація

2 грудня 2020 / БУКОВЕЛЬ

БІЗНЕС-ПРАКТИКУМ

для готельєрів та рестораторів

безкоштовно для представників готельно-ресторанної галузі

Запрошуємо прийняти участь у відкритому бізнес-практикумі для готельєрів і рестораторів 2 грудня 2020 року.

Участь на умовах попередньої реєстрації безкоштовна для представників готельно-ресторанної галузі

 

Програма заходу:

 

10.30 реєстрація, кава-брейк

 

11.00-12.30 доповідь Терези Даштоян «Маркетинг без маркетолога»

 

13.00 – 14.00 презентація переваг співпраці з системним постачальником  VoVa HoReCa  та дегустація продуктів компанії

 

14.00-15.30  доповідь Сергія Трахачова «Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»

 

15.30- 17.00 Фуршет, нетворкінг

spiker_2.jpg

11.00-12.30

«Маркетинг без маркетолога»

- Стратегія. Обговоримо яким проектам потрібна маркетинг-команда, а яким ні. Навчимося розробляти гнучкий план, з урахуванням всіх карантинних нововведень

- Канали комунікації. Обговоримо найпопулярніші канали комунікації, який вибрати для закладу, прорахунок бюджету

- SMM-стратегія. Концепція, контент, запуск рекламних кампаній, показники

- Очікування / реальність. На прикладі досліджень спробуємо обговорити, що чекає наш бізнес в 2021 році

Тереза Даштоян

У рестораном бізнесі з 2015 року, співзасновник агентства ресторанного маркетингу RED.

Ex-маркетинг-директор мережі ресторанів Сито-П'яно (Київ).

Заряджала на прибуток такі проекти:

ресторан Кухмейстер, Сито-П'яно гастро, Сито-П'яно Italiano, Balmelli casual cafe, кав'ярня Cup & Cake, сервіс доставки десертів Cake Production, мережа кав'ярень Бінокль, виробництво десертів і випічки Art Bakery,

піцерія Happy Pizza

spiker_1.jpg

14.00-15.30

«Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»

- ціноутворення.
- кількість пропозицій в меню.
- аналіз продажів.
- основні види меню
- основні принципи дизайну меню.
- корисні хитрощі та лайфхаки.

Сергій Трахачов

В ресторанному бізнесі з 2002 року.

Практик 

Ресторанний кризис-менеджер

Видавець журналу "Ресторатор"

Викладач

Президент "Української ресторанної асоціації"

регистрация

РЕЄСТРАЦІЯ

Участь безкоштовна для представників готельно-ресторанної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Генеральний партнер

LOGOS5.png

Партнери

LOGOS8.png
logo11.png
bottom of page