
2 грудня 2020 / БУКОВЕЛЬ
БІЗНЕС-ПРАКТИКУМ
для готельєрів та рестораторів
безкоштовно для представників готельно-ресторанної галузі
Запрошуємо прийняти участь у відкритому бізнес-практикумі для готельєрів і рестораторів 2 грудня 2020 року.
Участь на умовах попередньої реєстрації безкоштовна для представників готельно-ресторанної галузі
Програма заходу:
10.30 реєстрація, кава-брейк
11.00-12.30 доповідь Терези Даштоян «Маркетинг без маркетолога»
13.00 – 14.00 презентація переваг співпраці з системним постачальником VoVa HoReCa та дегустація продуктів компанії
14.00-15.30 доповідь Сергія Трахачова «Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»
15.30- 17.00 Фуршет, нетворкінг

11.00-12.30
«Маркетинг без маркетолога»
- Стратегія. Обговоримо яким проектам потрібна маркетинг-команда, а яким ні. Навчимося розробляти гнучкий план, з урахуванням всіх карантинних нововведень
- Канали комунікації. Обговоримо найпопулярніші канали комунікації, який вибрати для закладу, прорахунок бюджету
- SMM-стратегія. Концепція, контент, запуск рекламних кампаній, показники
- Очікування / реальність. На прикладі досліджень спробуємо обговорити, що чекає наш бізнес в 2021 році
Тереза Даштоян
У рестораном бізнесі з 2015 року, співзасновник агентства ресторанного маркетингу RED.
Ex-маркетинг-директор мережі ресторанів Сито-П'яно (Київ).
Заряджала на прибуток такі проекти:
ресторан Кухмейстер, Сито-П'яно гастро, Сито-П'яно Italiano, Balmelli casual cafe, кав'ярня Cup & Cake, сервіс доставки десертів Cake Production, мережа кав'ярень Бінокль, виробництво десертів і випічки Art Bakery,
піцерія Happy Pizza

14.00-15.30
«Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»
- ціноутворення.
- кількість пропозицій в меню.
- аналіз продажів.
- основні види меню
- основні принципи дизайну меню.
- корисні хитрощі та лайфхаки.
Сергій Трахачов
В ресторанному бізнесі з 2002 року.
Практик
Ресторанний кризис-менеджер
Видавець журналу "Ресторатор"
Викладач
Президент "Української ресторанної асоціації"
РЕЄСТРАЦІЯ
Участь безкоштовна для представників готельно-ресторанної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.