Київ
OPEN LAB
«Воєнні тренди ресторанного бізнесу»
Відкритий бізнес-практикум для рестораторів.
Безкоштовно для представників ресторанно-готельної галузі
На івенті ми поспілкуємось про те, чого чекати українським рестораторам. Що робити із постійним зростанням цін та собівартістю. Де гроші? Бюджетувати чи ні? Обговоримо, як змінився маркетинг? Чи доречно рекламувати заклад у соцмережах, і чи не отримаємо ми хейт у відповідь. Обговоримо, як працювають команди у поточній ситуації, які зміни відбулись у внутрішніх комунікаціях. Подивимось майстер-класи шефів та запитаємо в них, що робити із постійно зростаючим фуд-костом. А ще, як завжди, нас чекатимуть дегустації, класний нетворкінг та багато спілкування із колегами та друзями.
Запрошуємо власників, керуючих, шеф-кухарів взяти участь у відкритому бізнес-практикумі для рестораторів 26 жовтня 2022 року у Києві. За попередньої реєстрації для перерахованих вище посад ресторанно-готельної галузі участь безкоштовна*
* Максимум два учасники від одного закладу
Програма заходу:
09:30 початок реєстрації
10:00-11:30 Анна Каткова. Ворк-шоп «Сміливість планувати. Наступний сезон для ресторанів».
Бюджетування. Собівартість. Цільові показники за вітратами та товарними залишками.
12:00–12:45 Віталій Гуралевич. Лекція-дегустація на тему «Оптимізація роботи кухні за допомогою ready-to-cook продуктів»
13:00-13:30 Дегустація продуктів для HoReCa
13:30-14:00 Олексій Міллер. Майстер-клас
14:15-14:45 Доповідь «Переваги роботи з системним постачальником»
15:00-16:00 Марія Шапошнікова. Ворк-шоп «Особливості ресторанного маркетингу за часів війни»
16:15-16:45 Сергій Пастух. Лекційно-практичний майстер-клас «Відновлення та зберігання готових страв в сучасних умовах»
17:00-17:45 Олена Бебко. Доповідь «Робота з командою. Що змінилось?»
Анна
Каткова
Співвласниця та керуючий партнер True Burger Bar, Hendrick's Bar. Профіль професійних інтересів та компетенцій: операційне управління, облік у ресторані, управління персоналом.
.
Віталій
Гуралевич
Шеф-дипломат (співпрацює з МЗС по популяризації української кухні)
Бренд-амбасадор ТМ Kurator
Суддя кулінарних конкурсів
Тричі встановлював кулінарні рекорди України з приготування страв у великій кількості та потрапив у книгу рекордів
Член Асоціації шеф-кухарів України
Спікер Creative Chef Summit, Ukrainian Gastro Show та багато інших заходів
Навчався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себаст’ян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді в Парижі
Бренд-шеф панорама-ресторан Верховель, Верховина та ресторано-готельного комплексу Хвоя та Тавель у Буковелі
Сергій
Пастух
Бренд-шеф компанії Маресто та спеціаліст по роботі на професійному обладнанні для готельно-ресторанної сфери та харчових виробництв.
Виконує будь-які опрацювання та удосконалює меню вашого закладу.
Демонструє можливості професійного обладнання.
Пояснює та навчає кухарів працювати зі складною інноваційною технікою.
Проводить різноманітні майстер-класи у тренінг-центрі Маресто.
Консультує клієнтів з будь-якого питання за телефоном або іншими зручними способами
Марія
Шапошнікова
Фахівець з маркетингу та комунікацій у HoReCa.
Досвід роботи директором з маркетингу у FM-груп, «Чорноморка».
Олексій
Міллер
Шеф-Бренд-шеф компанії «METRO Україна», досвід роботи на професійній кухні - 22 роки. За плечима шефа досвід роботи бренд-шефом компанії «Фігаро кейтеринг», готелю «Radisson Blu Resort Bukovel» та ресторану «Марракеш», а також мережі піцерій «IL Molino».
Олена
Бебко-Мінаєва
Співвласниця та керуюча мережі Rose Family (Odesa, SpicyNospicy, Бути Софі, Юкі Чапукі).
РЕЄСТРАЦІЯ
За попередньої реєстрації для власників, керуючих, шеф-кухарів участь безкоштовна (максимум два учасники від одного закладу)
.