
10 листопада 2021 / Львів
OPEN LAB
Відкритий бізнес-практикум
для рестораторів
безкоштовно для представників ресторанно-готельної галузі
Запрошуємо власників, керівників, шеф-кухарів взяти участь у відкритому бізнес-практикумі для рестораторів 10 листопада 2021 у Львові. При попередній реєстрації для перерахованих вище посад ресторанно-готельної галузі участь безкоштовна *
* Максимум два учасники від одного закладу
Для всіх учасників буде проведено безкоштовне експрес-тестування на Covid-19.
Тому захід - безпечний і відбудеться в будь-якій зоні обмежень.
Програма заходу:
9:30 початок реєстрації
10:00-11:00 Олена Риж, доповідь «Мотивований співробітник, як цього досягти в команді».
Робота з людьми, через зрозумілі та прості інструменти.
11:30-13:00 Віталій Гуралевіч. Доповідь та кухарський майстер-клас «Су-від як сервіс-рішення на кухні ресторану або Місія здійсненна - віддати курку за 5 хвилин» та доповідь "Zero waste як один з головних світових трендів і ефективний інструмент зниження собівартості в закладах"
13:00-13:45 Перерва. Дегустація продуктів для HoReCa
13:45-14:30 Валерій Поляков, доповідь «Тренди 2022. Бути гнучким чи померти»
Мікс трендів та антикризових рішень.
14:45-15:45 Сергій Трахачов «Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»
- ціноутворення.
- кількість пропозицій в меню.
- аналіз продажів.
- основні види меню
- основні принципи дизайну меню.
- корисні хитрощі і лайфхаки.
16:00-16:30 Доповідь «Переваги роботи з системним постачальником»
16:45-18:15 Марія Шапошнікова «Точки контакту: від пошуку в інтернеті до оплати рахунки».
- 9 традиційних маркетингових зони в ресторані
- Зовнішні, фізичні та емоційні точки контакту
- Подарунки від гостей - скарги і відгуки, як найкраща точка контакту для повернення гостей

Олена
Риж
Тренер по сервісу і комунікації.
Навчаю як працювати з внутрішнім і зовнішнім клієнтом, вибудовувати Корпоративну Культуру і налагоджувати якісну і конструктивний Зворотній Зв'язок.
У HoReCa майже 20-ть років, з яких 12 на керівних посадах.

Валерій
Поляков
Мандрівник, автор десятків гастрономічних путівників, творець багатьох ресторанних концептів, директор з розвитку ресторанів компанії Cartel, курорт Буковель.

Віталій
Гуралевіч
Досліджує українську кухню та локальні продукти. Особливо цікавиться історією козацької кухні та дикоросів. Філософія шефа – відтворення старовинних рецептів у сучасній кухні України.
Регулярно виступає суддею кулінарних конкурсів. Навчався у Баскському кулінарному центрі (Сан-Себастьян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді у Парижі.

Сергій
Трахачов
У ресторанному бізнесі з 2002 року.
Практик
Ресторанний кризис-менеджер
Видавець журналу "Ресторатор"
Викладач
Президент "Української ресторанної асоціації"

Марія Шапошникова
Спеціаліст з маркетингу і комунікацій в HoReCa.
Досвід роботи директором з маркетингу в FM-груп, «Чорноморка».
РЕЄСТРАЦІЯ
Участь безкоштовна для представників ресторанно-готельної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.