Одеса: запрошуємо на METRO Chef Forum 10 березня відбудеться масштабний всеукраїнський захід для готельно ресторанного сегменту — METRO Chef Forum. Подія включає презентації, ...
Каліфорнія виділила $7,6 млрд для заохочення малих підприємців Сотні тисяч малих підприємтств Каліфорнії, від ресторанів до манікюрних салонів, звільняються від виплати ліцензійних зборів до 2023 року...
Місо-капучіно: суп із собою з пінкою із тофу В японському закладі Sano Miso (місто Гінза) створюють більше 45 видів місо-супів з додатковим гарніром, подача яких нагадує кавовий напі...
Пропозиція Української ресторанної асоціаціїї щодо зняття обмежень часу роботи Зимовий локдаун минув, та УРА продовжує працювати над полегшенням умов роботи для ресторанної галузі. Однією із важливих тем залишаєтьс...
Як ресторани привертають до себе увагу під час карантину Два кейси влучної роботи відділу маркетингу. ☕️Новий формат. У хостел на каву Відомо, що під час карантину ресторани не працюють, та гост...
Штрафи за обслуговування споживачів без масок Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, з 14 січня 2021. Сьогодні, 13 січня, в газеті "Голос України" опублі...
Burger King оголосив про ребрендинг У зв'язку зі збільшенням кількості онлайн-замовлень, айдентику Burger King вирішили адаптувати для маленьких іконок, які частіше використ...