top of page
Журнал "Ресторатор" издается с 2003г.

Madrid Fusion 2024: їжа минулого, їжа майбутнього, піца, ігристе та сцена з випічкою. Колонка Аврори Огородник
Щороку в Іспанії проходить один з найвпливовіших гастрономічних форумів світу Madrid Fusion. Аврора Огородник, гастроентузіастка та...


Дайджест жовтня: Nai та Milk Bar в ЄС, доставка від Uklon, ресторани від Netflix
Традиційний дайджест місяця від "Ресторатора". Новини України Український ресторан Nai відкрився у Вроцлаві 23 жовтня у польському місті...


Доставка дронами, рослинне сало та українські фіналісти Restaurant & Bar Design Awards: дайджест
Традиційно підготували для вас добірку важливих світових та українських новин, пов'язаних з ресторанним бізнесом. СВІТ Walmart запустить...


Чи зможуть заклади Києва працювати до 23:00?
Колеги, Українська ресторанна асоціація продовжує відстоювати інтереси професійної спільноти та працює над дозволом для київських...


Оновлення від McDonald’s, голограми Клопотенка, українське пиво на честь «Євробачення»: дайджест
Традиційно підготували для вас добірку найважливіших новин місяця. McDonald’s оновлює рецепт бургерів та тестує Cold Brew McDonald’s...


Дайджест лютого: скасування акцизів для тихих вин та лате з оливковою олією в Starbacks
Традиційно підготували дайджест найважливіших новин лютого у ресторанній сфері. УКРАЇНА Неігристі вина більше не підлягають акцизному...


Дайджест січня: фінансування відновлення закладів в Україні та закриття NOMA
Як завжди, підготували дайджест найцікавіших подій січня у ресторанній сфері. УКРАЇНА Міноборони анонсувало реформу харчування в ЗСУ Про...
bottom of page