top of page

Чи зможуть заклади Києва працювати до 23:00?

Колеги, Українська ресторанна асоціація продовжує відстоювати інтереси професійної спільноти та працює над дозволом для київських закладів працювати до 23.00.

Ще в червні ми подали перше звернення у Департамент промисловості та підприємництва КМДА для того, щоб отримати роз'яснення щодо режиму роботу та можливостей подовжити роботу закладів гостинності.




Тоді ми отримали роз'яснення деяких деталей (зокрема, умови продажу алкоголю тощо), але не отримали відповіді щодо того, чи можуть заклади працювати довше.


4 липня наші експерти підготували чергове звернення до КМДА та народних депутатів щодо можливості подовжити роботу до 23.00.


Сьогодні отримали відповідь, яка дає надію: з керівником нашого Юридичного департаменту звʼязались представники Департаменту промисловості та підприємництва КМДА.
В ході бесіди ми надали економічне обґрунтування продовження часу роботи закладів на годину. Це обґрунтування буде найближчим часом винесене на засідання Ради оборони м. Києва для прийняття відповідних рішень.

Сподіваємось на позитивне рішення і віримо в те, що ресторанна спільнота, яка вже багато разів показала приклад стійкості та згуртованості, отримає більше можливостей для ефективної роботи, а відтак, як завжди, сплатить ще більше податків, зможе забезпечувати робочі місця та ще більше підтримувати ЗСУ.

bottom of page