top of page

Шеф для шефа: проект від VOVA HoReCa для розвитку шеф-кухарів

Компанія "Вова-Хорека" запрошує активних шеф-кухарів України долучитися до команди проекту "Шеф для Шефа". У проекті ви зможете втілити свої ідеї, поділитися досвідом та отримати винагороду за свої напрацювання.

Тож якщо ви - шеф-кухар, маєте багатий досвід та багато ідей, як полегшити життя шефів на їх кухнях, та давно мрієте поділитися цим з іншими колегами, та ще й не проти отримати за це винагороду - реєструйтеся у проект > https://bit.ly/3BC1F5B


На які ідеї чекають у проекті:

Cтворення професійних продуктів для сектору HoReCa в портфель VOVA. Запит може бути щодо потреби в технологічній карті чи рецептурі на певний продукт або ваша ініціатива щодо масового виробництва створених вами продуктів.

Розробка меню та окремої страви на основі продуктів компанії VOVA з калькуляцією виходів та собівартості порції.

Популяризація сервісів Компанії VOVA. Релевантний асортимент, якісна доставка, індивідуальне ціноутворення, персональний менеджер та про багато чого іншого ви зможете розказати всій країні на базі свого досвіду.

Один із бонусів участі - у вас завжди буде першим доступ до всіх нових ідей і розробок "Вова-Хорека", бо саме з вами в першу чергу компанія буде радитись щодо них!


Переповнює бажання долучитися до проекту?

Тоді, будь ласка, заповнюйте коротку анкету (1 хвилина).

Фахівець "Вова-Хорека" зв'яжеться з Вами протягом 24 годин.


Заповніть анкету: https://bit.ly/3BC1F5B

Або пишіть на пошту: g.gorban@vova.ua

телеграм: +380 (93) 725 79 45

Фахівець VOVA із вами зв'яжеться протягом 24 годин


bottom of page