19 жовтня 2021 в Києві відбудеться масштабний всеукраїнський захід для HoReCa-сегменту — METRO Chef Forum. На вас чекає насичена програма лекцій та дискусійних панелей, яку проведуть досвідчені експерти та зірки своєї справи!

Реєстрація на захід безкоштовна — просто зареєструйтеся за посиланням > https://bit.ly/3afd13d
Івент представить два окремі потоки — управлінські аспекти та практичні майстер-класи, аби кожен професіонал отримав корисне саме для себе. Для вас у блоці Управлінські аспекти для рестораторів: - Свіжі тренди у HoReCa-сегменті від тренд-оглядача Юлії Чеснокової
- Сервіс менеджмент і лояльність гостя від ресторатора Дмитра Запорожця
- Особливості роботи закладів під час карантину від експерта з юридичних питань Євгена Комарова
- Нюанси введення ігристих вин у меню закладів від головного сомельє METRO Ukraine Олексія Гіжко
- Секрети створення і мотивації команди від бізнес-тренера Оксани Марусіч
Для вас у блоці Практичні майстер-класи для шефів:
- Секрети комерційно успішного симбіозу японсько-португальської кухні від шефа з Португалії Педро Алмейда (японський ресторан Midori, одна зірка Michelin) - Тонкощі приготування фуа-гра торшон і французького голуба від шеф-кухаря Володимира Ярославського - Заощадження на вартості страв завдяки виробникам від шеф-кухаря Віталія Гуралевича - Оптимізація фудкосту від бренд-шефа METRO Олексія Міллера - Таємниці кулінарного мистецтва від бренд-шеф компанії MARESTO Сергія Пастуха - Два способи приготування лангустину від мішленівського шефа із Франції Родольфа Регнаульда - Стала екологічна концепція у ресторані від шеф-кухаря з Австрії та майстер-клас з приготування конфі осетра у маслі вадуван від посла природоохоронної кухні Клеменса Шрамль
А в кінці вечора на рестораторів на шефів чекає експертна панель-дискусія на тему «Майбутнє HoReCa в Україні». Свої думки та прогнози висловлять досвідчені спікери: засновник Кулінарної Академії та Асоціації шеф-кухарів України Ігор Брагін, керівниця відділу В2В METRO Urkaine Валентина Кутова, головний еколог METRO Urkaine Андрій Грись, а також президент Української ресторанної асоціації й засновник видавничого дому «Ресторатор Україна» Сергій Трахачов. Початок: 9:00 Адреса: м. Київ, вулиця Оболонська Набережна, 20
Запрошуємо всіх рестораторів, власників закладів та шефів України на масштабний форум для всього HoReCa-сегменту, щоб отримати знання, що розвивають бізнес: від юридичних аспектів до мішленівських рецептів! > https://bit.ly/3afd13d
Comments