top of page

Все літо на даху лондонського універмагу Selfridges буде працювати pop-up ресторан Dior

У модному будинку Dior є кілька стаціонарних кафе у своїх бутиках у різних містах, але він вирішив на цьому не зупинятися. На даху лондонського універмагу Selfridges все літо буде працювати поп-ап ресторан Dior.


Меню ресторану просте та сезонне: плато з морепродуктами, тальоліні з креветками, спагетті путтанеска, нізуаз, бургери тощо. Творці говорять, що меню складається зі страв, вибраних Будинком, включаючи деякі улюблені месьє Діор та напої, які віддають данину історії Діору.


Наприклад, коктейль 30 Montaigne названий на честь паризької адреси бутику Dior, де вже більше 70 років б'ється серце бренду, а також це назва колекції одягу та лаконічних сумок. Склад коктейлю: Коньяк Hennessy VS, імбирний лікер, лимонний сік, імбирне пиво, яєчний білок.


На честь високих снікерів THE B23 Dior також створив коктейль: віскі X by Glenmorangie, лікер з бузини, вермут, лимонний сік, шампанське. Окремі коктейлі створили на честь сумок D-LITE, жакету THE BAR, елегантного скутеру Vespa Martini, ювелірних прикрас La Rose, та інших знакових речей, які створив бренд Dior.


Інтер'єр ресторану оформляли дизайнери бренду, надихнувшись Французькою Рів'єрою. За периметром вони розмістили позначені лаконічним логотипом сукні, аксесуари та навіть дошки для серфінгу. Але, звичайно, головною прикрасою залишається вид із даху ресторану.

bottom of page