top of page

Співробітників ресторану "шокували" чайові в 700 доларів

Коли адміністраторка ресторану Кім Твомі прочитала чек, залишений групою постійних гостей в суботу вдень, вона не повірила своїм очам. Сума рахунку склала 167,99 доларів, тож чайові в 70 доларів вважалися б надзвичайно щедрими. Але група гостей залишила чайові в 700 доларів.



За словами Олександри Леблан, директорки з маркетингу ресторану Brewer’s Tap & Table у Уолтамі, де відбулася подія, залишити такі чайові - це дуже високий жест доброзичливості до працівників ресторану під час пандемії. Клієнти залишили по 100 доларів кожен, а за столом їх було семеро.


Такі чайові "навіть у найкращі економічні часи виходять за межі щедрості", сказала Леблан. "Отже, той факт, що ці гості зайшли і лишили таку суму, коли всіх так сильно б'ють в економічному плані - це ще більш вражаюче».


Твомі не могла стримати емоцій після отримання підказки. Цікаво: чайові, що складають понад 30 відсотків суми чеку, повинні бути підтверджені замовником, який зробив це.

Підказка була розподілена серед усіх працівників під час зміни.


Клієнти "хотіли висловити вдячність за все, що ми зробили для них не лише під час пандемії, але і раніше", - сказала ЛеБлан. "Вони знають Кім давно. Це було справді актом щедрості".

У Facebook ресторан повідомив, скільки чайові значать для працівників під час пандемії.

"Ресторанна галузь зазнала таких сильних ударів, і всі в закладі робили все можливе, щоб допомогти гостям почуватися якомога ближче до нормального, звичного плину подій", - йдеться в пості на фейсбук.


bottom of page