top of page

Особливості роботи закладів громадського харчування за новими правилами адаптивного карантину

  • Фото автора: журнал "Ресторатор"
    журнал "Ресторатор"
  • 31 лип. 2020 р.
  • Читати 1 хв

Колеги, Українська ресторанна асоціація підготувала для вас стислу інфографіку щодо особливостей роботи закладів громадського харчування за новими правилами адаптивного карантину.




Як повідомляє Міністерство охорони здоров’я України

🔴За результатами засідання Центральної комісії ТЕБ та НС 31 липня три регіони визначені за рівнем поширення COVID-19 як червоні зони: по одному у Волинській, Тернопільській та Чернівецькій області.

🟠До помаранчевої зони віднесені 10 регіонів: 2 – у Волинській, 4 – у Львівській, 2 – в Івано-Франківській та 2 – у Тернопільській областях.

🟡До жовтої зони потрапили 40 регіонів.

Інтерактивна карта - https://cutt.ly/7dqmWNG

Comments


bottom of page