top of page

Not too serious


На першому занятті з йоги вчитель сказав: «Not too serious. It’s just yoga». В цей момент я пробувала скрутити своє тіло в бублик, і не виходило. Ресторанний бізнес — вагома частина життя. Важ­лива та емоційна. З безсонними ночами, невдачами та перемогами.

Найбільша спокуса в цій частині — вирішувати опе­раційні недосконалості. Займатися покращенням покращення.

Складніше — бачити майбутнє та дивитися збоку на те, що вже зроблено.

Використовуючи право головного читача, я хочу побажати собі і вам — зупинятися. Повертатися та робити щось дійсно важливе.

Аліна Токмиленко,

керуючий партнер «23Ресторани», PromBar, Urban Space 100,

Delikacia, Fabbrica, Manufactura, «Говорить Івано­Франківськ»

bottom of page