На першому занятті з йоги вчитель сказав: «Not too serious. It’s just yoga». В цей момент я пробувала скрутити своє тіло в бублик, і не виходило. Ресторанний бізнес — вагома частина життя. Важлива та емоційна. З безсонними ночами, невдачами та перемогами.
Найбільша спокуса в цій частині — вирішувати операційні недосконалості. Займатися покращенням покращення.
Складніше — бачити майбутнє та дивитися збоку на те, що вже зроблено.
Використовуючи право головного читача, я хочу побажати собі і вам — зупинятися. Повертатися та робити щось дійсно важливе.
Аліна Токмиленко,
керуючий партнер «23Ресторани», PromBar, Urban Space 100,
Delikacia, Fabbrica, Manufactura, «Говорить ІваноФранківськ»
Hozzászólások