Журнал "Ресторатор" издается с 2003г.

    Рецепт "Червоний карі з овочами і запеченим лососем теріякі" з книги Гурман 10


    Соус карі

    Цибулю (червону і білу) нарізати дрібними кубиками. Обсмажити на олії в сотейнику до золотистого кольору. Додати пасту карі. 1 хв обсмажувати з карі. Потім додати всі інші інгредієнти (лемонграс злегка відбити зворотньою стороною ножа). Протушкувати приблизно 2 хв за низької температури. Після чого дати соусу настоятися 1 год. Вийняти лемонграс, листя лайма і галангал. Перебити в блендері.

    Овочі посолити, поперчити, додати трохи олії і обсмажити на грилі до напівготовності. Нарізати скибочками. Протушкувати 1 хв в соусі карі.

    Лосось

    Лосось посолити, поперчити. Додати невелику кількість олії і обсмажити на грилі по 1 хв з кожного боку. За допомогою пензлика змастити соусом теріякі. Запікати в духовці 3 хв за температури 180 °C.

    Подача

    Викладаємо на тарілку карі з овочами. За допомогою сфери створити форму рису, викладаючи його поверх карі. Додати запечений лосось. Прикрасити зеленню.

    Автор рецепта: Ілля Червенко

    бренд-шеф Групи компаній "Морский дім"

    Інші рецепти Гурман >


    • White Facebook Icon

    Оплата счетов картой  |  +38 (044) 502-1623   +38 (067) 247-8432

    Остались вопросы?

    Спросите, мы с радостью ответим

    (044) 502-1623

    (067) 247-8432

    КОНТАКТЫ

     

    +38 044 502 1623

    +38 044 502 1624

    +38 067 247 8432

     

    r2@restorator.com.ua  (коммерческий отдел)

     

    soniak@restorator.com.ua  (реклама)

     

    redaktor@restorator.com.ua  (редакция)

     

    www.restorator.ua

    АДРЕС

     

    02068 Украина, Киев,

    ул. Драгоманова 31-Б, офис 157

    ПРОЕКТЫ
    ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ К НАМ
    • White Facebook Icon

    © 2019   Все права защищены ООО "Ресторатор Украина"