Журнал "Ресторатор" издается с 2003г.

Рецепт "Червоний карі з овочами і запеченим лососем теріякі" з книги Гурман 10


Соус карі

Цибулю (червону і білу) нарізати дрібними кубиками. Обсмажити на олії в сотейнику до золотистого кольору. Додати пасту карі. 1 хв обсмажувати з карі. Потім додати всі інші інгредієнти (лемонграс злегка відбити зворотньою стороною ножа). Протушкувати приблизно 2 хв за низької температури. Після чого дати соусу настоятися 1 год. Вийняти лемонграс, листя лайма і галангал. Перебити в блендері.

Овочі посолити, поперчити, додати трохи олії і обсмажити на грилі до напівготовності. Нарізати скибочками. Протушкувати 1 хв в соусі карі.

Лосось

Лосось посолити, поперчити. Додати невелику кількість олії і обсмажити на грилі по 1 хв з кожного боку. За допомогою пензлика змастити соусом теріякі. Запікати в духовці 3 хв за температури 180 °C.

Подача

Викладаємо на тарілку карі з овочами. За допомогою сфери створити форму рису, викладаючи його поверх карі. Додати запечений лосось. Прикрасити зеленню.

Автор рецепта: Ілля Червенко

бренд-шеф Групи компаній "Морский дім"

Інші рецепти Гурман >


  • White Facebook Icon

Оплата счетов картой  |  +38 (044) 502-1623   +38 (067) 247-8432

Остались вопросы?

Спросите, мы с радостью ответим

(044) 502-1623

(067) 247-8432

АДРЕС

 

02068 Украина, Киев,

ул. Драгоманова 31-Б, офис 157

КОНТАКТЫ

 

+38 044 502 1623

+38 044 502 1624

+38 067 247 8432

 

r2@restorator.com.ua  (коммерческий отдел)

 

soniak@restorator.com.ua  (реклама)

 

redaktor@restorator.com.ua  (редакция)

 

www.restorator.ua

ПРОЕКТЫ
ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ К НАМ
  • White Facebook Icon

© 2020   Все права защищены ООО "Ресторатор Украина"