top of page

Ресторан Istetyka переміг у номінації Найкращий інтер'єр ресторану/бару премії Dezeen Awards 2021

Istetyka — це київський ресторан healthy fast food'у, дизайн якого створений студією Yakusha Design.


Премія Dezeen Awards — це щорічна премія від Dezeen, найбільш популярного та впливового веб-сайту у світі архітектури та дизайну. Премія відзначає найкращу у світі архутектуру, інтер'єри та дизайн, а також студії та окремих архітекторів та дизайнерів, які створюють видатні роботи. Премія проводиться вчетверте, та вже зарекомендувала себе як вибір еталону досконалості на міжнародному рівні та найвищою нагородою для архітекторів та дизайнерів у всьому світі.


Тож ми сміливо можемо сказати, що дизайн ресторану Istetyka став цього року найкращим у світі.


В інтер'єрі Istetyka контрастують грубий бетон, поліроване каміння та гладка сталь. Студія Yakusha Design сформувала чисті линії із натуральних та перероблених матеріалів, щоб створити спокійний простір для споживання їжі, використовуючи традиційні українські техніки.


Коментар жюрі: «Простір Istetyka доволі сюреалістичний, у ньому цікаво використані матеріали та текстура. Дизайн настільки простий, але у ньому багато текстур із дивовижною композицією. Дизайнерам вдалося створити чистий, простий інтер'єр, який водночас має культурний відтінок».


Вітаємо та пишаємося!






bottom of page