Засновники львівської «Вуйко Сем Винокурні» запустили сучасний бренд алкоголю SPICER. Це — один з перших в Україні брендів міцного алкоголю, який має власне виробництво спирту. Та перший і єдиний, хто використовує інноваційний метод холодної дистиляції.
Бренд випускає настоянки, джини, лікери, вершкові лікери, о де ві та спайсери — авторські напої.
Як виготовляють напої Spicer?
Під час виготовлення Spicer використовує складні технології:
Для джинів та о де ві (фруктові бренді) — метод холодної дистиляції. Це коли знижують температуру дистиляції спирту зі звичайних 83° до 26-38 °С.
Для лікерів, спайсерів та настоянок — мацерацію. Тобто всі напої настоюють 14–30 днів виключно на натуральних інгредієнтах: свіжих фруктах, ягодах, спеціях, насінні, квітах та травах.
Завдяки цьому напої Spicer виходять кришталево чистими, розкриваються приємним фруктовим ароматом і не мають присмаку спирту. А ще після них не болить голова.
Лінійка
Загалом лінійка бренду складається з понад 20 напоїв. Серед них: квітковий джин, маковий спайсер, малиновий вершковий лікер, цитрусовий спайсер, настоянка «TOM YUM».
Кожен напій ідеально підходить як для коктейлів, так і для самостійного вживання.
Де придбати?
Наразі Spicer продає напої на сайті та в інстаграмі.
У майбутньому спробувати спайсери та наливки бренду можна буде у фірмовому шоу-ромі з баром та дегустаційною залою.
Comments