top of page

Топ-10 кращих барів світу 2021 за версією The World's 50 Best

У Лондоні оголосили перелік 50 кращих барів світу. Познайомтеся із першою десяткою.


1. Connaught Bar, Лондон, Великобританія @theconnaught

Другий рік поспіль Connaught Bar стає найкращим баром світу та Європи. Та як ми бачимо, прагне до досконалості, щоразу як відкриваються його двері. У цьому готельному барі поєднується британьска елегантність та врівноваженість із виразним італійським акцентом.


2. Tayēr + Elementary, Лондон, Великобританія @tayer_elementary

У цьому барі поєднуються дві атмосферні частини: Elementary в індустріальному стилі, де швидко готують та подають коктейлі, та Tayēr для крафтових коктейлів та відмінних закусок.


3. Paradiso, Барселона, Іспанія

Вхід у бар Paradiso — через холодильник у глибині магазину пастрамі в Барселоні. Тут готують власні знакові коктейлі, зокрема Sooper Сool Martini, найхолодніший коктейль, із айсбергом всередині.


4. The Clumsies, Афіни, Греція

Бар The Clumsies відрізняється тим, що тут легко можна відпочивати по-різному. Це місце, зручне як для ранкової кави та сніданку, так і для вечері, де можна випити найвинахідливіші коктейлі, або танцювати в барі о 2 ночі.


5. Florería Atlántico, Буенос Айрес, Аргентина

Цей speakeasy бар прихований за магазином квітів та винною крамницею — за античними дверима ховається підземний світ, створений графічним дизайнером, який став барменом та власником закладу.


6. Licorería Limantour, Мехіко, Мексика

Вперше відкрившись десять років тому, Licorería Limantour став невід'ємним закладом у бурхливому нічному житті Мехіко. Вважається одним із найкращих вечірніх барів міста, його електрична атмосфера органічно поєднується із унікальною інтимністю, яка сподобається навіть тим, хоче випити коктейль у спокійній атмосфері.


7. Coa, Гонконг, Китай @coahongkong

У цьому барі є велика кількість мексиканських напоїв: від текіли до мескалю, раїліли та сотоли. Особливим напоєм цього закладу є коктейль Coa Paloma de Oaxaca — він настільки популярний, що місцева пивоварня тепер продає його в роздріб в онлайн магазині (як, власне, і інші напої).


8. El Copitas, Санкт-Петербург, Росія

Якщо El Copitas — це невелика чарочка для пиття спіріту з агави, цей бар повністю відповідає своїй назві: він маленький та налаштовує на гамірне спілкування. Коли гості опиняються тут, вони починають із копіти, яку наливають як велком-дрінк, а після — влаштовуються за великим загальним столом, куди їм передають коктейлі та тако.


9. Jigger & Pony, Singapore

Як один із найкращих барів в Азії, Jigger & Pony завжди намагався відрізнятися від інших та створював справжню домашню атмосферу. Тут є спільні місця для сидіння, і велике журнальне меню, а також особливі умови для роботи працівників — список преференцій можна продовжувати.


10. Katana Kitten, Нью-Йорк, США

Бар, названий на честь самурайського меча та кошеня, має гібридний формат: один зал із американським дайв-баром, та другий - японський бар із меню в стилі изакайя. Дізнатися весь перелік барів ви можете за посиланням: https://www.theworlds50best.com/stories/News/world-50-best-bars-2021-list-in-pictures.html

Comments


bottom of page