top of page

«Велюр» Миколи Тищенка знову у центрі скандалу

Ресторан «Велюр», що належить Народному депутатові Миколі Тищенку, продовжує ігнорувати умови карантину.


Так, у соціальній мережі Instagram 13 липня заклад запрошував гостей відпочивати до 6 ранку, при тому, що Кабінет Міністрів заборонив закладам громадського харчування працювати після 23:00.


Через деякий час ресторан видалив зазначену storyзі своєї сторінки, але опублікував нову зі скрін-шотом протоколу засідання штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій КМДА від 6 липня 2020 року, згідно з яким обмежено роботу закладів розважальної діяльності після 22:00 з позначкою "крім театрів , кінотеатрів і закладів громадського харчування ". Поверх скрін-шоту співробітники ресторану написали: "Протокол з офіційного сайту КМДА замість тисячі слів".


Однак, згідно постанови Кабінету міністрів України, затвердженої для всієї країни, робота ресторанів, барів, кафе і нічних клубів після 23:00 заборонена.


Цей випадок збурив соціальні мережі – жителі Києва запостили у соціальних мережах скріншоти story «Велюру»,  а народна депутатка від фракції "Голос" Олександра Устинова на своїй сторінці в Facebook заявила, що поведінка Тищенко – це «знущання над усіма порядними бізнесменами, які виживають, як можуть».


Після того, наступного ранку заклад змінив режим роботи:


Нагадаємо, в квітні цього року журналісти зафіксували, як ресторан "Велюр" під час жорсткого карантину тривалий час продовжував працювати і приймати відвідувачів.

bottom of page