top of page

Вейтографер: нова професія в ресторані готелю Hilton

Мережа готелів Hiton а Арабських Еміратах найняла популярного фотографа, щоб той навчив персонал готелю робити відмінні знімки гостей на камеру смартфону.

Всі дивовижні моменти на відпочинку мають були збережені. Така ідея спонукала мережу Hilton навчити стафф фотографувати гостей професійно та ідеально — для публікації в соцмережах.


Так, була створена внутрішня програма навчання персоналу The Waitographer. Її викладачем став Роджер Мукарзель, концептуальний фотограф та контент-кріейтор ліванського походження. Після проходження його програми, офіціанти ресторану отримали спеціальні бейджі "вейтографів". За цими позначками гості дізнаються, що до цього спеціаліста можна звернутися за чудовим знімком на свій смартфон.




Емма Бенкс, віце-президент зі стратегії та розвитку F&B EMEA у Hilton, сказала в прес-релізі: «Програма Waitographer не тільки підвищує кваліфікацію членів команди. Вона сфокусована на тому, аби під час перебування у готелі, гості могли легко звернутися до персоналу та зберегти чудові враження. Наші вейтографи дуже раді спілкуватися з гостями та робити фотографії, які залишать спогади назавжди». На момент написання статті майже 100 членів команди Hilton вже пройшли через фотомайстерню Роджера Мукарзеля. За словами бренду, курс також буде доступний онлайн для співробітників Hilton по всьому світу.



Ловіть круту ідею, українські ресторатори! Ми впевнені, що ваш персонал, який (за вашими словами) "постійно сидить у Тік Току", могли б теж робити чудовий фото-контент для ваших гостей. Залишилося зробити бейджі для тих офіціантів, хто хоче фотографувати, та провести правильну комунікацію із вашою аудиторією.




bottom of page