top of page

Максим Прихідько переміг у першому національному відборі Bocuse d’Or Ukraine

Він буде представляти нашу країну у європейському півфіналі, який відбудеться 2022 року в Будапешті.


Також призові місця посіли:

Срібна медаль — Вадим Захаров;

Бронзова медаль — Віталій Нужний.

Приз за найкращу м’ясну страву здобув Владислав Ліонов, за найкращу рибну — Олександр Липко. А найкращою помічницею стала Кароліна Залевська із команди Елеонори Баранової.

Щоб стати кращими із кращих командам-фіналістам довелося виконати завдяння журі — приготувати по 12 порцій м’ясної й рибної страви за 5 годин 35 хвилин.

І про переможця. Максим Прихідько вже 9 років у професії, упродовж останніх двох років шеф вивчає українську традиційну кухню. Максим став засновником і шефом Experimental Restaurant, а також шеф-кухарем гастрономічного простору Pro100 HUB. Окрім цього, Максим є членом професійних спільнот: Асоціації шеф-кухарів України, Асоціації «Західна Шеф Група» та Клубу галицької кухні.


Щиро вітаємо переможця та призерів!

bottom of page