top of page

Бренд віскі Macallan відкриває імерсивний концептуальний магазин

The Macallan – шотландський бренд віскі з регіону Хайленд. Під цією маркою на винокурні в селі Крейгеллачі (графство Морі) випускається елітний віскі категорії single malt, витриманий в дубових бочках з-під хересу і бурбону.

Macallan відкрив свій перший імерсивний концептуальний магазин у Гонконзі в торговому центрі K11 Musea в Цим Ша Цуї 3 серпня.


Простір прикрашений рідкісними та спеціальними пляшками, тут пропонують широкий спектр активностей (наприклад, коктейльні прийоми, заходи для преси, приватні дегустації та навчальні й ознайомчі дегустації віскі.


Хайме Мартін, керуючий директор Edrington Hong Kong & Macau, сказав: «Macallan Room – це новий захоплюючий простір бренду, який використовує інший підхід до охоплення та залучення споживачів. Він поєднує в собі традиційний торговий простір та «immersive brand experience», щоб надати нам можливість розповідати свої історії і ділитися своїм віскі, але це поширюється і на споживачів, які прагнуть відкрити для себе Macallan. За останні кілька років ми створили такі brand immersion spaces у pop-up форматі й споживачі та торгові партнери сприйняли цей формат з великим ентузіазмом. Цей новий простір ґрунтується на тому, що ми дізналися з отриманих відгуків».


Comments


bottom of page