top of page

Новини УРА: до Прем’єр-міністра подано документ щодо зняття часових обмежень в роботі закладів

Сьогодні, 14 липня, на ім’я Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля було подано документ від Української ресторанної асоціації щодо зняття часових обмежень в роботі закладів громадського харчування.


Ми, як і більшість представників сфери громадського харчування, з розумінням ставимся до запровадження заходів, направлених на зниження ризиків поширення хвороби, але для нас незрозуміло, чому саме сферу громадського харчування обрано як найризикованішу та таку, діяльність якої необхідно постійно обмежувати.


Нам незрозуміло, на чому ґрунтується зазначене вище обмеження щодо роботи всіх закладів харчування з 23:00 до 07:00. Ми виклали всі наші запитання у надісланому до Прем’єр-міністра листі.


Ми постійно наголошуємо у комунікаціях звладою, що сфера закладів громадського харчування є однією з найбільш постраждалих унаслідок карантину та пов’язаних з ним обмежень. Тож, ми вимагаємо від уряду дозволити нормально функціонувати ресторанам, кафе та барам без будь яких обмежень щодо їх роботи.


В результаті наших перемовин з депутатами та за їх сприяння вже сьогодні цей документ буде прийнятий до розгляду Прем’єр-міністром.


Тож тримаємо кулаки та чекаємо на результати!

Comentários


bottom of page