Елеонора Баранова: «В одній тарілці може бути французький голуб і китайські спеції…»
За Елеонору Баранову вболівали тисячі глядачів і вона стала першою дівчиною-переможницею «МастерШеф. Професіонали», а після перемоги...
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Елеонора Баранова: «В одній тарілці може бути французький голуб і китайські спеції…»
Нові продукти: Цукор зі стебел, листя та качанів від рису, пшениці і кукурудзи
Papa John's: вийшла лімітована колекція одягу а ля "кур'єр піци"
Тік-ток хауз для веганів: британська реклама рослинної їжі
Це вогонь: новий ресторан у Лондоні з відкритою кухнею від шведського шефа
З 1 липня Держпраці у взаємодії з ДПС розпочинає виявлення незадекларованих працівників
"Прямі круасани" та інша випічка в паризькому готелі Ritz
Десерт «Конопляний кизил» від Іванни Куницької
Куди поділися охочі працювати у ресторанах? Проблеми, тенденції та перспективи ринку праці