8 лют. 2022 р.Відомі шеф-кухарі України проголосили Маніфест по відродженню української кухніДержавне агентство розвитку туризму (ДАРТ) оголосило про новий напрямок роботи — гастротуризм. Головна суть — відродження української...
3 лют. 2022 р.Тренди 2022. Українські реалії: Софія КоломицеваПро тренди дефіциту та тренди розвитку у ресторанній галузі розповідає Cофія Коломицева - співзасновниця UA Restorator, співініціаторка...
1 лют. 2022 р.Тренди 2022. Українські реалії: Олександр ЙоурзОлександр Йоурз, шеф та співвласник Yourz Space Bistro (Одеса) поділився своїм баченням ресторанних трендів, які будуть актуальними...
31 січ. 2022 р.Втричі популярніше: рослинний бургер McDonald’s купують частіше, ніж на це очікували в компаніїРослинний бургер McPlant продається в 600 точках McDonald's по всій території країни. Але з наступного місяця карта продажів значно...
26 січ. 2022 р.У Києві визначили переможця національного етапу World Chocolate Masters21 січня у Києві оголосили результати національного відбору конкурсу шоколадної майстерності World Chocolate Masters (WCM). Боротися за...
25 січ. 2022 р.Тренди 2022. Українські реалії: Юрій КовриженкоПродовжуємо говорити про тренди року. Своїм баченням із нами поділився Юрій Ковриженко, шеф-кухар, член ордену Disciples Escoffier...
25 січ. 2022 р.В Нью-Йорку відкривають перший NFT-ресторан Flyfish ClubЯкщо не вдаватися у технічні подробиці — це не стільки ресторан, скільки закритий клуб, членство у якому можна придбати за NFT-токени....
21 січ. 2022 р.Тренди 2022. Українські реалії: Вадим ГрановськийЩо чекає кавову галузь в 2022? Про це Restorator.UA розповів Вадим Грановський, засновник компанії Coffee in Action та власник...
19 січ. 2022 р.Тренди 2022. Українські реалії: Марія ШапошниковаПродовжуємо говорити про перспективи та тренди 2022 року, які впливають на успішність ресторанного бізнесу, задають тон, та навіть...