top of page

Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Пошук


Топ-10 кращих барів світу 2021 за версією The World's 50 Best
У Лондоні оголосили перелік 50 кращих барів світу. Познайомтеся із першою десяткою. 1. Connaught Bar, Лондон, Великобританія...
10 груд. 2021 р.


«Ефективне управління ресторану під час невизначеної відвідуваності. Про що ми забули?»
Ми всі втомились від обмежень і карантинних заходів та змушені оперативно підлаштовуватись під реалії, з якими зіштовхуємось. В цій гонці...
8 груд. 2021 р.


Оновлені правила роботи в закладах громадського харчування від 6 грудня
В 🟢Зеленій зоні заборонено: ❗️перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих ЗІЗ, зокрема...
6 груд. 2021 р.


Віталій Гуралевич: «Потрібно оптимізувати меню і грамотно підходити до закупки продуктів»
Погіршення епідеміологічної ситуації та нові правила роботи викликають занепокоєння власників закладів харчування; падіння чисельності...
3 груд. 2021 р.


Ресторан Istetyka переміг у номінації Найкращий інтер'єр ресторану/бару премії Dezeen Awards 2021
Istetyka — це київський ресторан healthy fast food'у, дизайн якого створений студією Yakusha Design. Премія Dezeen Awards — це щорічна...
25 лист. 2021 р.


Візьміть участь в опитуванні та виграйте набір келихів
Колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у дослідженні трендового посуду для ресторанів та виграти набір келихів для ігристого вина TM Riedel:...
24 лист. 2021 р.


Консультанти Baum+Whiteman – про трендові страви та напої у ресторанній та готельній індустрії
Прогноз від Baum+Whiteman на 2022-й рік присвячено трендам у галузі харчування. На чолі списку – роботи та автомати, скрізь – веганська...
24 лист. 2021 р.


Quick Pick-Up: інноваційний спосіб видачі замовлень у ресторані від KFC
Мережа ресторанів фастфуду KFC взяла за мету зменшити кількість довгих черг, які можуть уповільнювати рух автомобілів, або черги...
17 лист. 2021 р.


Товарний облік у ФО-П: як вести записи, які документи вносити в облік, як почати вести форму
Оксана Кандалова, голова комітету з питань бухгалтерського та податкового обліку Української ресторанної асоціації, співзасновниця...
16 лист. 2021 р.