Оновлені правила роботи в закладах громадського харчування від 6 грудня
Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
- 3 груд. 2021 р.
Віталій Гуралевич: «Потрібно оптимізувати меню і грамотно підходити до закупки продуктів»
- 25 лист. 2021 р.
Ресторан Istetyka переміг у номінації Найкращий інтер'єр ресторану/бару премії Dezeen Awards 2021
- 24 лист. 2021 р.
Візьміть участь в опитуванні та виграйте набір келихів
- 24 лист. 2021 р.
Консультанти Baum+Whiteman – про трендові страви та напої у ресторанній та готельній індустрії
- 17 лист. 2021 р.
Quick Pick-Up: інноваційний спосіб видачі замовлень у ресторані від KFC
- 16 лист. 2021 р.
Товарний облік у ФО-П: як вести записи, які документи вносити в облік, як почати вести форму
- 5 лист. 2021 р.
Середземномор'я з Італією у серці: Стефано Антоніоллі розповів про нове меню Fenix Italia
- 3 лист. 2021 р.
Як комунікувати із гостями щодо COVID-обмежень, працюючи у Червоній зоні. Поради експертів