top of page

Український ресторан в Дубаї та хліб “Херсонський кавун”: дайджест новин листопада



Заклад відкрила київська команда Moderza Group (Smilefood) 25 листопада. Знаходиться YOY на Palm Jumeirah, The Pointe.


Це 53-й заклад мережі в Україні. Він знаходиться під Києвом, у селі Лісники, має зручне розташування для замовлень на McDrive і обладнане бомбосховище поряд.



Так можна знайти заклад, щоб попрацювати чи підзарядитися, в таких містах, як Київ, Ужгород, Рівне та Львів.


Таке рішення прийнято на Оперативному штабі ради оборони Київської області, про що повідомив керівник Київської ОВА Олексій Кулеба. Заборона використання святкових електричних декорацій (як-от гірлянди) — вимушене рішення, щоб заощадити електроенергію.



Це означає, що бізнес зможе отримати допомогу від міста у розмірі до 80 тис. грн на закупівлю електрогенераторів для своєї роботи.



Крім того, Дмитро організував декілька вечерь у Токіо, щоб презентувати українську кухню японцям і зібрати кошти на допомогу українцям, які постраждали від війни.



11 листопада ЗСУ звільнили Херсон, а 12 листопада у Кам’янці-Подільському анонсували продаж нового виду хліба під назвою “Херсонський кавун”. Виготовляють його з використанням бурякового та шпинатного соку й родзинок. Придбати хліб “Херсонський кавун” можна у Кам’янці-Подільському у фірмових магазинах виробника — ТОВ “Український Кристал”.



Важливі статті листопада



bottom of page