top of page

Український ресторан в Дубаї та хліб “Херсонський кавун”: дайджест новин листопада


В Дубаї з'явився ресторан української кухні YOY


Заклад відкрила київська команда Moderza Group (Smilefood) 25 листопада. Знаходиться YOY на Palm Jumeirah, The Pointe.


McDonald’s відкрив новий заклад з обладнаним поряд бомбосховищем

Це 53-й заклад мережі в Україні. Він знаходиться під Києвом, у селі Лісники, має зручне розташування для замовлень на McDrive і обладнане бомбосховище поряд.



Маркетингова агенція Stroom створила мапу з закладами, в яких є електрика

Так можна знайти заклад, щоб попрацювати чи підзарядитися, в таких містах, як Київ, Ужгород, Рівне та Львів.


В Київській області заборонили використовувати гірлянди

Таке рішення прийнято на Оперативному штабі ради оборони Київської області, про що повідомив керівник Київської ОВА Олексій Кулеба. Заборона використання святкових електричних декорацій (як-от гірлянди) — вимушене рішення, щоб заощадити електроенергію.


Львівська міська рада повертатиме закладам харчування й продуктовим магазинам 50% вартості генераторів


Це означає, що бізнес зможе отримати допомогу від міста у розмірі до 80 тис. грн на закупівлю електрогенераторів для своєї роботи.



Шеф Дмитро Марценюк отримав нагороду World King of Chefs Summit 2022 у Японії за борщ

Крім того, Дмитро організував декілька вечерь у Токіо, щоб презентувати українську кухню японцям і зібрати кошти на допомогу українцям, які постраждали від війни.



На честь деокупації Херсону у Кам’янці-Подільському випустили хліб “Херсонський кавун”

11 листопада ЗСУ звільнили Херсон, а 12 листопада у Кам’янці-Подільському анонсували продаж нового виду хліба під назвою “Херсонський кавун”. Виготовляють його з використанням бурякового та шпинатного соку й родзинок. Придбати хліб “Херсонський кавун” можна у Кам’янці-Подільському у фірмових магазинах виробника — ТОВ “Український Кристал”.



Важливі статті листопада


  1. Соціальні мережі для ресторанів: як вести, оцінювати ефективність та планувати комунікацію

  2. Генератори, спеціальні меню, термопоти: стратегії роботи ресторанів під час відключення електрики

  3. 53% орендодавців знизили ставки: результати опитування щодо умов ринку оренди приміщень для HoReCa

  4. Ресторанний бізнес в умовах війни: кейси, прогнози, рішення

  5. Газові балони в ресторані: важливі правила щодо встановлення та використання

  6. Як обрати генератор або мобільну станцію зарядки для закладу: розповідає інженер

Реклама

368-3715 (1).jpg
36512 (1).jpg
bottom of page