top of page

Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Пошук


Середземномор'я з Італією у серці: Стефано Антоніоллі розповів про нове меню Fenix Italia
Маестро поділився з UA Restorator, що вплинуло на розширення меж його кухні, чим славиться Середземномор'я та що гості шукають у...
5 лист. 2021 р.


Як комунікувати із гостями щодо COVID-обмежень, працюючи у Червоній зоні. Поради експертів
В більшості регіонів України впроваджено червону зону, а це означає, що для ресторанів та гостей почали діяти нові правила. Ресторани...
3 лист. 2021 р.


WorldFood Ukraine 2021 – вся food-індустрія буде тут!
Виставці бути! З 2 по 4 листопада у Міжнародному виставковому центрі столиці відбудеться головна подія харчової промисловості – 24-а...
29 жовт. 2021 р.


Дмитро Борисов: «Я ніколи не планував «бути відомим ресторатором», я хотів смачно годувати людей…»
На рахунку засновника Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова близько 60 закладів, він один з найвідоміших рестораторів України, чиє ім’я знає...
29 жовт. 2021 р.


Максим Прихідько: «Я вважаю себе сильним в смакових комбінаціях!»
Українці вміють не тільки добре співати та грати у футбол, а й готувати, і у наших шеф-кухарів з’явився шанс це показати світу....
28 жовт. 2021 р.


Тетяна Роблес: «Ми смачно готуємо й у нас затишно» — це не місія й навіть не унікальна пропозиція
Всі знають про фішку ресторану в соціальних мережах, вона має бути обов'язково – це його стиль та особливість, те чим він відрізняється...
25 жовт. 2021 р.


Правила роботи закладів громадського харчування (оновлено)
Колеги, Українська ресторанна асоціація оновила пам’ятку про вимоги щодо роботи закладів громадського харчування згідно з останніми...
22 жовт. 2021 р.


Як Yourz Space Bistro став модним місцем Одеси
Цього року золоту «Пальмову гілку» здобув заклад Yourz Space Bistro з Одеси. Відкрившись у час пандемії, він завоював популярність не...
19 жовт. 2021 р.


Успешный бизнес: интуитивное управление или точный расчет
RESTORATOR поговорил с управляющим-партнером киевскими ресторанами VERANDA on the River и FENIX - Татьяной Авраменко: о проблемах в...
19 жовт. 2021 р.
bottom of page