Генератори, системи енергозбереження, нове меню: як ресторани готуються до зими
Журнал "Ресторатор" разом з Українською ресторанною асоціацією регулярно проводить опитування, щоб краще зрозуміти та проаналізувати стан...
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Генератори, системи енергозбереження, нове меню: як ресторани готуються до зими
"Точки контакту": як збільшити продажі за допомогою деталей, що впливають на досвід гостей
Дайджест жовтня: Nai та Milk Bar в ЄС, доставка від Uklon, ресторани від Netflix
Інклюзивність у бізнесі та сервісі: про що варто знати
Майбутнє галузі гостинності: тренди, антитренди та прогнози від Андрія Длігача
Як збільшити прибуток за допомогою бару: 5 цінних порад
Як знайти кадри в команду: 15 порад від експертів
Coca-Cola Y3000, кава з горілкою та штрафи за відсутність РРО: дайджест вересня
5 українських виноробень, на які варто звернути увагу