На новому місці: 4 кейси релокації закладів в Україні
З початком повномасштабного вторгнення команди багатьох закладів, які опинилися на окупованій території або близько до лінії фронту,...
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
На новому місці: 4 кейси релокації закладів в Україні
Як правильно обрати працівника: поради від Людмили Богуш
Генератори, системи енергозбереження, нове меню: як ресторани готуються до зими
"Точки контакту": як збільшити продажі за допомогою деталей, що впливають на досвід гостей
Дайджест жовтня: Nai та Milk Bar в ЄС, доставка від Uklon, ресторани від Netflix
Інклюзивність у бізнесі та сервісі: про що варто знати
Майбутнє галузі гостинності: тренди, антитренди та прогнози від Андрія Длігача
Як збільшити прибуток за допомогою бару: 5 цінних порад
Як знайти кадри в команду: 15 порад від експертів