top of page

Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Пошук


26 лист. 2023 р.
На новому місці: 4 кейси релокації закладів в Україні
З початком повномасштабного вторгнення команди багатьох закладів, які опинилися на окупованій території або близько до лінії фронту,...

18 лист. 2023 р.
Як правильно обрати працівника: поради від Людмили Богуш
Людмила Богуш, експертка з ефективного планування, цілепокладання та ведення бізнесу, власниця тренінгової компанії BogushTime,...


7 лист. 2023 р.
Генератори, системи енергозбереження, нове меню: як ресторани готуються до зими
Журнал "Ресторатор" разом з Українською ресторанною асоціацією регулярно проводить опитування, щоб краще зрозуміти та проаналізувати стан...

5 лист. 2023 р.
"Точки контакту": як збільшити продажі за допомогою деталей, що впливають на досвід гостей
Сьогодні разом з компанією I4HoReCa, яка створює ексклюзивні товари для індустрії гостинності, ми розповідаємо про “точки контакту", а...


5 лист. 2023 р.
Дайджест жовтня: Nai та Milk Bar в ЄС, доставка від Uklon, ресторани від Netflix
Традиційний дайджест місяця від "Ресторатора". Новини України Український ресторан Nai відкрився у Вроцлаві 23 жовтня у польському місті...


3 лист. 2023 р.
Інклюзивність у бізнесі та сервісі: про що варто знати
Під час конференції SALT Restaurant Innovation Conference відбулася важлива панельна дискусія, присвячена інклюзивності. В ній взяли...


30 жовт. 2023 р.
Майбутнє галузі гостинності: тренди, антитренди та прогнози від Андрія Длігача
30 жовтня в Києві відбулася SALT Restaurant Innovation Conference. Цьогоріч вона була присвячена інноваціям. "Ресторатор" став...


19 жовт. 2023 р.
Як збільшити прибуток за допомогою бару: 5 цінних порад
Влад Романішин, засновник коктейльного бару Flacon та бренд-бармен Sinergy Group на конференції ProResto поділився своїми порадами щодо...


16 жовт. 2023 р.
Як знайти кадри в команду: 15 порад від експертів
Нещодавно ми писали про те, що більшість гравців ресторанного ринку відмічають кадрову кризу. На конференції ProResto на одній з...
bottom of page