18 книжок для натхнення від відомих українських шефів та рестораторів

Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р




Як контролювати стабільність та якість продукту в мережевих закладах: досвід «Сушия», БПШ, Smilefood


Пиріг з пастернаку та мариновані мандарини: 5 сезонних рецептів від шеф-кухаря Escobar та Who&Why


Правила сервісу: 7 принципів «школи гостинності»


Як працюють ресторатори Дніпра в умовах війни: досвід GIANNIVINO, MurMur, «Сови» та інших закладів


«Ресторатори, ви – незламні!»: що колеги по індустрії хочуть сказати одне одному напередодні cвят

Нові правила для роботи з генераторами та метавсесвіт Starbucks: дайджест ресторанних новин грудня


Як оптимізувати ФОП ресторану і не втратити мотивовану та ефективну команду


Свічки, кава, сіль та морозиво для собак: мерч від українських ресторанів
Реклама