Заклади у Києві: до котрої можна продавати алкоголь та обслуговувати гостей
Українська ресторанна асоціація отримала відповідь від КМДА щодо обмежень роботи та продажу алкогольних напоїв в закладах громадського...
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Заклади у Києві: до котрої можна продавати алкоголь та обслуговувати гостей
Гастрономічна Варшава: 13 проєктів, за якими варто слідкувати
Ресторанні ринки Польщі та України: спільні риси та відмінності
SMM для закладу: 5 правил актуального контенту
Два заклади під одним дахом: як будувати партнерські стосунки в ресторанному бізнесі
Як ресторани втрачають гостей і що з цим робити: резерви у 3 кліка
Інклюзивність: як зробити ресторани дружніми та доступними
Квіткове оздоблення фасадів і терас: що стоїть за паризьким трендом
Оновлення від McDonald’s, голограми Клопотенка, українське пиво на честь «Євробачення»: дайджест