Поради психологів: як підтримати команду та навчити її комунікувати з гостями, коли "всі на межі"
top of page

Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Пошук


Повномасштабна війна триває вже рік. За цей час люди прожити та продовжують проживати безліч складних емоцій. У кожної людини – як у...


- 15 лют.
Стратегія роботи у 2023 році: як працюють ресторатори в умовах тотальної невизначеності
Коректно складена річна стратегія роботи ресторану – запорука успішної операційної діяльності та прибутку закладу. Та як спланувати рік в...


- 1 лют.
Дайджест січня: фінансування відновлення закладів в Україні та закриття NOMA
Як завжди, підготували дайджест найцікавіших подій січня у ресторанній сфері. УКРАЇНА Міноборони анонсувало реформу харчування в ЗСУ Про...


- 31 січ.
Тренди ресторанного бізнесу в реаліях України: погляд Всеволода Поліщука
Всеволод Поліщук, ресторанний консультант, творець різних ресторанних концепцій, поділився з "Ресторатором" своїм баченням того, якими...


- 26 січ.
18 книжок для натхнення від відомих українських шефів та рестораторів
Де беруть натхнення та мотивацію відомі українські ресторатори, які не тільки успішно підтримують свій бізнес в умовах війни, а й...


- 23 січ.
Як контролювати стабільність та якість продукту в мережевих закладах: досвід «Сушия», БПШ, Smilefood
Команда «Ресторатор» в партнерстві з брендом KURATOR продовжує пошук відповідей на актуальні питання ресторанного бізнесу. Сьогодні...


- 23 січ.
Пиріг з пастернаку та мариновані мандарини: 5 сезонних рецептів від шеф-кухаря Escobar та Who&Why
Микола Ільїн, шеф-кухар ресторану Escobar та бару Who&Why поділився з «Ресторатором» ідеями страв та напоїв з сезонних продуктів. Серед...


- 23 січ.
Правила сервісу: 7 принципів «школи гостинності»
Компанія Gianni Group (GIANNIVINO, ANNAPAVLOVA, Гостерія Хата Подопригора) дуже серйозно ставиться за стандартів сервісу. Розповідають,...


- 10 січ.
Як працюють ресторатори Дніпра в умовах війни: досвід GIANNIVINO, MurMur, «Сови» та інших закладів
В новій рубриці ми будемо розповідати про досвід рестораторів з різних регіонів України. Для першого матеріалу ми поспілкуватися з...
bottom of page