Генератор в ресторані: як встановити та використовувати, щоб не отримати штраф
top of page

Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Пошук


Юристи юридичної компанії «GLOBAL LAW» підготували консультацію щодо юридичих питань, які стосуються встановлення генераторів в закладах...


7 розповсюджених помилок при відкритті кав’ярні
Олександр Славінський в кавовому бізнесі вже 12 років. В різних ролях від баристи до власника кав’ярень, обсмажчика та консультанта з...


Український ресторан в Дубаї та хліб “Херсонський кавун”: дайджест новин листопада
В Дубаї з'явився ресторан української кухні YOY Заклад відкрила київська команда Moderza Group (Smilefood) 25 листопада. Знаходиться YOY...

Як обрати генератор або мобільну станцію зарядки для закладу: розповідає інженер
Відключення світла стають все частішими, а наявність електрики у закладі під час блекаутів є неабиякою конкурентною перевагою. Типова...


Газові балони в ресторані: важливі правила щодо встановлення та використання
Разом з Євгеном Комаровим, юристом юристом та BDO ЮК «Global Law», розбираємося, як встановлювати та використовувати газові балони у...


Ресторанний бізнес в умовах війни: кейси, прогнози, рішення
В листопаді в Кулінарному центрі МХП відбулась експертна дискусія на тему технологічних змін, з якими зіткнувся ринок HoReCa з початком...


53% орендодавців знизили ставки: результати опитування щодо умов ринку оренди приміщень для HoReCa
Журнал «Ресторатор» та УРА (Українська ресторанна асоціація) на початку листопада проводили велике анонімне опитування представників...


Генератори, спеціальні меню, термопоти: стратегії роботи ресторанів під час відключення електрики
Планові та аварійні відключення електрики стали частиною буденності в багатьох містах України. Більшість закладів в ці моменти...


Соціальні мережі для ресторанів: як вести, оцінювати ефективність та планувати комунікацію
Соціальні мережі для ресторанів стали зараз чи не головними майданчиками для комунікації з гостями. Зазвичай в Instagram-профілі закладу...
Реклама
bottom of page