SMM для закладу: 5 правил актуального контенту
Марія Шапошнікова, експертка з маркетингу, яка 16 років працює з індустрією гостинності в України, разом зі спільнотою “Ресторатор”...
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
SMM для закладу: 5 правил актуального контенту
Два заклади під одним дахом: як будувати партнерські стосунки в ресторанному бізнесі
Як ресторани втрачають гостей і що з цим робити: резерви у 3 кліка
Інклюзивність: як зробити ресторани дружніми та доступними
Квіткове оздоблення фасадів і терас: що стоїть за паризьким трендом
Оновлення від McDonald’s, голограми Клопотенка, українське пиво на честь «Євробачення»: дайджест
California Republic, Coffeebar 13, «Грифель»: як працюють заклади Миколаєва в умовах війни
П’яна вишня у Європі, пиво «Правда» в Індонезії: міжнародний досвід компанії !Fest
10 правил якісної піци