Кадровий голод: як ресторатори працюють з командами та долають виклики в умовах війни
Тема гострої нестачі кваліфікованих кадрів у ресторанній сфері, мабуть, сьогодні є однією з найгарячіших. Ресторатори часто розповідають...
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Кадровий голод: як ресторатори працюють з командами та долають виклики в умовах війни
Алергени в стравах: про які продукти йдеться та як оформляти меню
9 міфів про пуер
Як відкрити ресторан в курортній зоні Закарпаття: 7 уроків від Максима Храмова
Доставка дронами, рослинне сало та українські фіналісти Restaurant & Bar Design Awards: дайджест
Чекліст локації та приміщення для ресторану: правила вибору від Андрія Магалецького
Сучасна українська кухня: 4 рецепти від талановитих шефів України
Співпраця з Off-White та Smartass: як Gelarty використовує поп-ап маркетинг
Як бузина та продукти з неї можуть зробити меню закладу цікавішим