#збережисвітло: як ресторани працюють в режимі економії електрики
top of page

Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Пошук


Чергове випробування, з яким стикається ресторанний бізнес в умовах війни: або відключення електрики, або необхідність зменшити її...


Заклади на сонячній енергії та росія без KFC: дайджест ресторанних новин жовтня
Зібрали для вас найвашливіші події місяця в ресторанній індустрії України та світу. Новини України В Україні запрацювали заклади...


HR для ресторанного бізнесу: як розвивати команди в умовах війни
Олена Риж – тренерка з сервісу та комунікацій, яка вже 20 років працює в HoReCa і допомагає командам по всій країні, провела вебінар на...


#збережисвітло: як свідомий бізнес може заощаджувати електроенергію
Ми певні, що в темні часи особливо важливо зберігати внутрішнє світло, оптимізм та любов. А ще необхідно «зберігати світло»,...


Емоційний креатив брендів в умовах війни: дозволені та заборонені прийоми
Ольга Малиш, керівниця комунікаційної агенції Friends of Brands, фахівець з розробки та реалізації стратегій для брендів і суспільних...


Доставка їжі в умовах війни: досвід різних ресторанних компаній
Як змінилася доставка їжі за останні 7 місяців? Чи відновлюється кількість замовлень пропорційно зі зростанням кількості гостей у залах?...


ФОП або ТОВ: яку форму бізнесу та систему оподаткування обрати ресторатору
Оксана Кандалова (СЕО Chef Cash) розповідає про те, які системи оподаткування існують в Україні та яку з них краще обрати. 2 системи...


Смачна Варта 7 місяців годує киян і тих, хто втратив домівку: історія волонтерського руху в цифрах
Об’єднання волонтерів під егідою Української ресторанної асоціації (УРА) від самого початку повномасштабної війни допомагає киянам та...


Оновлення меню, інші постачальники: як ресторатори справляються зі зростанням цін на продукти
Нестабільність постачання та зростання цін на продукти та пакування – один з численних викликів, з яким стикаються українські ресторатори...
Реклама
bottom of page