9 серп. 2023 р.Вихід на новий ринок: чекліст для ресторанів Як українському ресторатору вийти на новий ринок? Що потрібно врахувати при розробці бізнес-моделі? Як адаптувати продукт, ціну та...
4 серп. 2023 р.Дайджест липня: вино з Бахмуту в Японії та нова мережа ресторанів від McDonald’sТрадиційно підготували для вас дайджест з найважливішими подіями. Новини світу McDonald’s створює додатковий бренд ресторану під назвою...
29 лип. 2023 р.Чайні нової хвилі: чи може чай стати трендом Протягом останнього року в Києві з'явилося відразу декілька чайних: Monthang.tea, Ba, one tea trea, dendachai, Meditatea. Ми вирішили...
21 лип. 2023 р.98% закладів підняли ціни на страви за останній рік, 30% суттєво оновили меню: результати опитуванняРесторанний бізнес в Україні в 2023 році: виторги, виклики, портрет гостя
13 лип. 2023 р.Чи зможуть заклади Києва працювати до 23:00?Колеги, Українська ресторанна асоціація продовжує відстоювати інтереси професійної спільноти та працює над дозволом для київських...
12 лип. 2023 р.Bergamot, BULL, JAYS COFFEE BREWERS та інші: як працюють заклади Запоріжжя в умовах війниПродовжуємо писати про те, як працюють ресторатори в умовах війни. Попередні матеріали ми присвятили Дніпру та Миколаєву, зараз говоримо...
3 лип. 2023 р.Поп-ап: кейси Gelarty + Міністерство Шаурми, Автостанція + Довгі бурхливі оплескиСьогодні поп-апи набувають великої популярності. Gelarty та Міністерство Шаурми, Довгі Бурхливі Оплески та Автостанція, Бакара кава...
25 черв. 2023 р.Заклади у Києві: до котрої можна продавати алкоголь та обслуговувати гостейУкраїнська ресторанна асоціація отримала відповідь від КМДА щодо обмежень роботи та продажу алкогольних напоїв в закладах громадського...
22 черв. 2023 р.Гастрономічна Варшава: 13 проєктів, за якими варто слідкувати Софія Коломицева, засновниця видання «Ресторатор», взяла участь в профільній конференції MADE FOR Restaurant у Варшаві. Також разом з...