top of page

Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Пошук


Пиріг з пастернаку та мариновані мандарини: 5 сезонних рецептів від шеф-кухаря Escobar та Who&Why
Микола Ільїн, шеф-кухар ресторану Escobar та бару Who&Why поділився з «Ресторатором» ідеями страв та напоїв з сезонних продуктів. Серед...
23 січ. 2023 р.


Правила сервісу: 7 принципів «школи гостинності»
Компанія Gianni Group (GIANNIVINO, ANNAPAVLOVA, Гостерія Хата Подопригора) дуже серйозно ставиться за стандартів сервісу. Розповідають,...
23 січ. 2023 р.


Як працюють ресторатори Дніпра в умовах війни: досвід GIANNIVINO, MurMur, «Сови» та інших закладів
В новій рубриці ми будемо розповідати про досвід рестораторів з різних регіонів України. Для першого матеріалу ми поспілкуватися з...
10 січ. 2023 р.


«Ресторатори, ви – незламні!»: що колеги по індустрії хочуть сказати одне одному напередодні cвят
Цей рік нам дуже багато показав та розповів про нас: ми зрозуміли, якою щирою, сильною, адаптивною, ціннісною насправді є ресторанна...
31 груд. 2022 р.


Нові правила для роботи з генераторами та метавсесвіт Starbucks: дайджест ресторанних новин грудня
Підготували огляд найцікавіших подій грудня у ресторанній індустрії. НОВИНИ УКРАЇНИ Володимир Зеленський підписав закони про безмитне...
31 груд. 2022 р.


Як оптимізувати ФОП ресторану і не втратити мотивовану та ефективну команду
Як оптимізувати витрати на оплату праці, зберігаючи вмотивовану команду? Чи можуть 3 кухарі видавати 700 сніданків, не порушуючи...
27 груд. 2022 р.


Свічки, кава, сіль та морозиво для собак: мерч від українських ресторанів
Мерч закладу може виконувати дві ключові функції водночас. По-перше, це джерело додаткового прибутку (за правильно побудованої фінансової...
27 груд. 2022 р.


Генератор в ресторані: як встановити та використовувати, щоб не отримати штраф
Юристи юридичної компанії «GLOBAL LAW» підготували консультацію щодо юридичих питань, які стосуються встановлення генераторів в закладах...
8 груд. 2022 р.


7 розповсюджених помилок при відкритті кав’ярні
Олександр Славінський в кавовому бізнесі вже 12 років. В різних ролях від баристи до власника кав’ярень, обсмажчика та консультанта з...
4 груд. 2022 р.
bottom of page