Як працюють ресторатори Дніпра в умовах війни: досвід GIANNIVINO, MurMur, «Сови» та інших закладів
top of page
Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Пошук
В новій рубриці ми будемо розповідати про досвід рестораторів з різних регіонів України. Для першого матеріалу ми поспілкуватися з...
- 31 груд. 2022 р.
«Ресторатори, ви – незламні!»: що колеги по індустрії хочуть сказати одне одному напередодні cвят
Цей рік нам дуже багато показав та розповів про нас: ми зрозуміли, якою щирою, сильною, адаптивною, ціннісною насправді є ресторанна...
- 31 груд. 2022 р.
Нові правила для роботи з генераторами та метавсесвіт Starbucks: дайджест ресторанних новин грудня
Підготували огляд найцікавіших подій грудня у ресторанній індустрії. НОВИНИ УКРАЇНИ Володимир Зеленський підписав закони про безмитне...
- 27 груд. 2022 р.
Як оптимізувати ФОП ресторану і не втратити мотивовану та ефективну команду
Як оптимізувати витрати на оплату праці, зберігаючи вмотивовану команду? Чи можуть 3 кухарі видавати 700 сніданків, не порушуючи...
- 27 груд. 2022 р.
Свічки, кава, сіль та морозиво для собак: мерч від українських ресторанів
Мерч закладу може виконувати дві ключові функції водночас. По-перше, це джерело додаткового прибутку (за правильно побудованої фінансової...
- 8 груд. 2022 р.
Генератор в ресторані: як встановити та використовувати, щоб не отримати штраф
Юристи юридичної компанії «GLOBAL LAW» підготували консультацію щодо юридичих питань, які стосуються встановлення генераторів в закладах...
- 4 груд. 2022 р.
7 розповсюджених помилок при відкритті кав’ярні
Олександр Славінський в кавовому бізнесі вже 12 років. В різних ролях від баристи до власника кав’ярень, обсмажчика та консультанта з...
- 30 лист. 2022 р.
Український ресторан в Дубаї та хліб “Херсонський кавун”: дайджест новин листопада
В Дубаї з'явився ресторан української кухні YOY Заклад відкрила київська команда Moderza Group (Smilefood) 25 листопада. Знаходиться YOY...
- 26 лист. 2022 р.
Як обрати генератор або мобільну станцію зарядки для закладу: розповідає інженер
Відключення світла стають все частішими, а наявність електрики у закладі під час блекаутів є неабиякою конкурентною перевагою. Типова...
bottom of page