Які сири обрати для свого закладу: cheese pairing від Вікторії Ярош
top of page
Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Пошук
Вікторія Ярош, сирна блогерка, на запрошення журналу «Ресторатор» розповіла про те, як підібрати сири під концепт закладу, як зробити їх...
23 лют. 2023 р.
Як барна індустрія в Україні пережила 2022-ий рік і які плани має на 2023-ій
2022 рік став справжнім випробуванням для барної сфери України. Повномасштабна війна, безумовно, вплинула на все суспільство і на всю...
23 лют. 2023 р.
67% людей зменшили витрати на походи в ресторани: як брендам комунікувати в таких умовах
Як ресторанному бренду не провалити комунікацію зі споживачами? Своїми порадами ділиться digital стратег Володимир Галіка Ми в NGN.agency...
23 лют. 2023 р.
Поради психологів: як підтримати команду та навчити її комунікувати з гостями, коли "всі на межі"
Повномасштабна війна триває вже рік. За цей час люди прожити та продовжують проживати безліч складних емоцій. У кожної людини – як у...
15 лют. 2023 р.
Стратегія роботи у 2023 році: як працюють ресторатори в умовах тотальної невизначеності
Коректно складена річна стратегія роботи ресторану – запорука успішної операційної діяльності та прибутку закладу. Та як спланувати рік в...
1 лют. 2023 р.
Дайджест січня: фінансування відновлення закладів в Україні та закриття NOMA
Як завжди, підготували дайджест найцікавіших подій січня у ресторанній сфері. УКРАЇНА Міноборони анонсувало реформу харчування в ЗСУ Про...
31 січ. 2023 р.
Тренди ресторанного бізнесу в реаліях України: погляд Всеволода Поліщука
Всеволод Поліщук, ресторанний консультант, творець різних ресторанних концепцій, поділився з "Ресторатором" своїм баченням того, якими...
26 січ. 2023 р.
18 книжок для натхнення від відомих українських шефів та рестораторів
Де беруть натхнення та мотивацію відомі українські ресторатори, які не тільки успішно підтримують свій бізнес в умовах війни, а й...
23 січ. 2023 р.
Як контролювати стабільність та якість продукту в мережевих закладах: досвід «Сушия», БПШ, Smilefood
Команда «Ресторатор» в партнерстві з брендом KURATOR продовжує пошук відповідей на актуальні питання ресторанного бізнесу. Сьогодні...
bottom of page