10 правил якісної піци
Віталій Колошиць - фахівець з приготування піци. він працював в багатьох закладах в Україні та Італії, посів друге місце у Чемпіонаті...
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
10 правил якісної піци
Гранти для кав’ярень та найкращі ресторани Азії: дайджест березня
Тематичні коктейльні карти: як це працює
Як орендувати професійну кухню? Можливості Кулінарного центру МХП
Як обирають заклади люди, які їдять в ресторанах кожен день? Опитування фокус-групи
Виклик – зростання цін. 27% закладів працюють «в нуль» або мають борги: результати опитування
Дайджест лютого: скасування акцизів для тихих вин та лате з оливковою олією в Starbacks
Які сири обрати для свого закладу: cheese pairing від Вікторії Ярош
Як барна індустрія в Україні пережила 2022-ий рік і які плани має на 2023-ій