California Republic, Coffeebar 13, «Грифель»: як працюють заклади Миколаєва в умовах війни
Ми продовжуємо розповідати про те, як заклади в різних містах вже понад рік працюють в умовах війни. В попередньому матеріалі ми писали...
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
California Republic, Coffeebar 13, «Грифель»: як працюють заклади Миколаєва в умовах війни
П’яна вишня у Європі, пиво «Правда» в Індонезії: міжнародний досвід компанії !Fest
10 правил якісної піци
Гранти для кав’ярень та найкращі ресторани Азії: дайджест березня
Тематичні коктейльні карти: як це працює
Як орендувати професійну кухню? Можливості Кулінарного центру МХП
Як обирають заклади люди, які їдять в ресторанах кожен день? Опитування фокус-групи
Виклик – зростання цін. 27% закладів працюють «в нуль» або мають борги: результати опитування
Дайджест лютого: скасування акцизів для тихих вин та лате з оливковою олією в Starbacks